Η Ρούλα Ρέβη μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα. Η Ρούλα Ρέβη αποκάλυψε, επίσης, κι ένα περιστατικό σε συναυλία του Τζον Μπον Τζόβι.

Οι αποκαλύψεις της Ρούλας Ρέβη

Μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Ρούλα Ρέβη τόνισε ότι ποτέ δεν έχει σκεφτεί πως έχει καταφέρει κάτι ως φωτογράφος.

«Από μικρή ήμουν μετριόφρων. Άκουγα “μπράβο” από την οικογένειά μου, αλλά με τέτοιου είδους δουλειές οι γονείς μου δεν είχαν σχέση και δεν κατάλαβαν τι ακριβώς έκανα. Η μαμά μου άρχισε να καταλαβαίνει τι δουλειά κάνω όταν της το έλεγαν οι άλλοι».

Η Ρούλα Ρέβη αποκάλυψε πως από το Χόλιγουντ θα ήθελε να φωτογραφίσει τον Μπραντ Πιτ, διότι, όπως είπε, όλοι ξέρουν πως τον αγαπά.

«Ο Τζον Μπον Τζόβι μου άρεσε πάρα πολύ όταν ήμουν μικρή, είχα μεγάλη τρέλα. Είχα πάει στη συναυλία του Τζον Μπον Τζόβι όταν είχε έρθει στην Ελλάδα και ο Αποστόλης με σήκωσε ψηλά και εκείνος μου κόλλησε πέντε».

Όπως είπε, η Ρούλα Ρέβη με τον Αποστόλη Τότσικα δεν ζηλεύουν ο ένας τον άλλον.

«Ο Αποστόλης όταν τον κάνεις παρέα γίνεσαι καλός άνθρωπος, έχω αλλάξει μετά τον Αποστόλη. Κάποια πράγματα που έκανα τα έκοψα εξαιτίας του Αποστόλη, όπως είναι ο θυμός και οι ψυχικές μεταπτώσεις μου. Ο Αποστόλης είναι πολύ λογικό άτομο και πολύ καθησυχαστικός», κατέληξε η Ρούλα Ρέβη.