Ζευγάρι εδώ και χρόνια, ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τα οποία συμπλήρωσαν την ευτυχία τους. Για τη σχέση του με τη σύζυγό του, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Gala».

Είστε πολλά χρόνια μαζί με τη Ρούλα Ρέβη. Ποιο είναι το μυστικό της καλής σχέσης όντας και μέσα στη showbiz;

«Το θέμα της showbiz δεν μας έχει απασχολήσει ποτέ. Έχοντας μεγαλώσει μέσα στη showbiz, την έχω από μικρός απομυθοποιήσει, την έχω σιχαθεί. Όχι τη δουλειά, αλλά τον περίγυρο της δουλειάς.

Και η Ρούλα επίσης το έχει βιώσει πολύ από μέσα, αλλά έχει μεγάλη ενσυναίσθηση και αγάπη για τον άνθρωπο και προσπαθεί να κατανοήσει την αφετηρία της ενέργειας κάποιου και γιατί κατέληξε να γίνει αυτό που είναι. Υπάρχει μια έγνοια.

Από κει και πέρα δεν υπάρχουν συνταγές. Πρέπει να δουλεύεις πάντα για μια σχέση. Το εύκολο είναι να φύγεις. Όταν έχεις βρει έναν άνθρωπο που σε αγαπάει δεν τα παρατάς ποτέ, ειδικά σε έναν κόσμο όπου δεν υπάρχει πραγματική αγάπη και οι περισσότεροι κάνουν επιφανειακές σχέσεις ή από συμφέρον».

Αυτό αποδείχτηκε και με τον COVID, πόσοι χώρισαν επειδή πέρασαν χρόνο μαζί;

«Είναι πολύ σημαντικό να περνάς χρόνο με τον άλλο. Εμάς μας έδεσε ακόμα πιο πολύ εκείνη η περίοδος. Οπότε αυτό είναι το μυστικό: η συνεχής εγρήγορση και η αγάπη για τα πράγματα και απέναντι στον άλλο».

Αποστόλης Τότσικας για Ρούλα Ρέβη: Όταν βρεις άνθρωπο που σε αγαπάει δεν τα παρατάς