Η Λήδα Ματσάγγου μίλησε στο Πρωίαν σε είδον για την επίσκεψη στα Κατεχόμενα της Κύπρου και το περιστατικό που της έτυχε όταν μπέρδεψε το κινητό της με μίας άλλης γυναίκας.

Όσα αποκάλυψε η Λήδα Ματσάγγου

«Έχω μία έγνοια συνέχεια, επειδή είμαι αφηρημένη, να έχω τον νου μου να παίρνω το κινητό μου. Πλήρωσα κάτι και πήρα το κινητό μου. Βγαίνοντας έξω, ήθελα να τραβήξω βιντεάκια και ξαφνικά είδα έναν Τούρκο επάνω στο κινητό. Λέω τι έγινε; Επειδή είμαι στα Κατεχόμενα; Η κυρία με τη μαντίλα έψαχνε και πάλι καλά που μου έγινε το κλικ και της είπα μήπως ψάχνετε αυτό και συνειδητοποίησα ότι ήταν το δικό της κινητό. Ήταν ολόιδιο όμως. Δηλαδή σκέφτομαι ότι λίγο να είχα απομακρυνθεί και να μην έβγαζα αυτό το βιντεάκι… άντε να αποδείξεις ότι ήσουν αφηρημένος», ανέφερε η Λήδα Ματσάγγου.

«Για τους Κύπριους είναι πολύ δύσκολο νομίζω και πολλοί δεν έχουν περάσει τη γραμμή στα Κατεχόμενα. Είναι περίεργο. Είσαι σε έναν πεζόδρομο και ξαφνικά… Είναι σαν να είσαι στην Ερμού, περνάς κάτι σύνορα και ξαφνικά περνάς στα Κατεχόμενα. Είχα πάει για πολύ λίγο», περιέγραψε η Λήδα Ματσάγγου.