Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έχει τη φήμη ότι βγαίνει μόνο με γυναίκες ηλικίας έως 25 ετών, αλλά φαίνεται ότι η νέα του φίλη, η Vittoria Ceretti, θα μπορούσε τελικά να είναι η γυναίκα της ζωής του.

Ο 48χρονος πρωταγωνιστής του «Τιτανικού», όπως γράφει η «Daily Mail», είναι τρελός για το διάσημο μοντέλο, το οποίο γίνεται 26 ετών τον Ιούνιο. Οι πηγές αναφέρουν ότι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο πλέον βγαίνει αποκλειστικά μαζί της, καθώς έχει «όλα τα χαρακτηριστικά που αναζητά σε μια σύντροφο».

Το ζευγάρι, το οποίο φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο.


«Ο Leo είναι τρελός για τη Vittoria και βρίσκει κάθε πτυχή της γοητευτική», δήλωσε άνθρωπος που μίλησε στη «Daily Mail». «Είναι πολύ έξυπνη και έχει όλα τα χαρακτηριστικά που αναζητά σε μια σύντροφο».

Μεταξύ αυτών των χαρακτηριστικών είναι και το ενδιαφέρον της Vittoria Ceretti για περιβαλλοντικούς σκοπούς, το οποίο αποτέλεσε «τεράστιο δέλεαρ» για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Η Vittoria Ceretti είχε εμφανιστεί στο παρελθόν στο εξώφυλλο της «Vogue Italia», κρατώντας μια πέτρα που έγραφε:«Προστατέψτε τη Βενετία».


Στο συνοδευτικό άρθρο ως «το πιο διάσημο μοντέλο της Ιταλίας», χρησιμοποίησε την ευκαιρία για να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σχετικά με τις επιπτώσεις της ανόδου της στάθμης της θάλασσας στη Βενετία.


Ο ηθοποιός αγωνίζεται ακούραστα για τη συγκέντρωση κεφαλαίων και την ευαισθητοποίηση για την προστασία της βιοποικιλότητας, των ωκεανών και της διατήρησης των δασών από τότε που ξεκίνησε το Ίδρυμα Λεονάρντο Ντι Κάπριο το 1998.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν: