Πιο ερωτευμένη και ευτυχισμένη από ποτέ δείχνει να είναι η ηθοποιός και τραγουδίστρια Σοφία Κουρτίδου, καθώς το τελευταίο διάστημα διατηρεί σχέση με τον Παραολυμπιονίκη, Γιάννη Σεβδικάλη.

Η αποκάλυψη έγινε ανήμερα της ονομαστικής γιορτής του, με τη Σοφία Κουρτίδου να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με τον άντρα της ζωής της ο οποίος αποτελεί πηγή έμπνευσης για εκείνη.

Ο άνθρωπος μου που αγαπάω και θαυμάζω

«O άνθρωπός μου γιορτάζει! Ο Γιάννης μου, ο Γιάννης μας. Ο Γιάννης που μας έχει κάνει όλους περήφανους αμέτρητες φορές με όσα έχει κατακτήσει στον αθλητισμό και στη ζωή κι εμένα προσωπικά με κάνει περήφανη καθημερινά για όλα όσα είναι. Ο άνθρωπος μου, που αγαπάω και θαυμάζω κάθε μέρα και πιο πολύ ακόμα, γιορτάζει κι εγώ γιορτάζω κάθε μέρα μαζί του» έγραψε η Σοφία Κουρτίδου στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι δυο τους φαίνεται πως είναι ζευγάρι αρκετό καιρό, ωστόσο ήθελαν να κρατήσουν τη σχέση τους μόνο για λίγους. Με τις ευχές της ηθοποιoύ στον Παραολυμπιονίκη η χαρμόσυνη είδηση πήρε περισσότερη έκταση και ο κόσμος έμαθε ότι η Σοφία Κουρτίδου έχει βρει έναν υπέροχο άνθρωπο, ο οποίος στέκεται βράχος στο πλευρό της.


Η Σοφία είναι παράδειγμα για μένα

Σε συνέντευξη που πήρε η γνωστή κωμικός και τραγουδίστρια στον σύντροφό της για τα social media, ο Γιάννης Σεβδίκαλης είχε εξομολογηθεί: «Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα άλλαζα το ατύχημα. Ο λόγος είναι γιατί μου έφερε την Σοφία. Είναι ένας άνθρωπος – παράδειγμα για μένα. Χωρίς να έχει συμβεί κάτι τέτοιο στη ζωή της, από πολύ μικρή ηλικία παλεύει για την ισότητα και την προσβασιμότητα όλων. Μας δείχνει τη μέγιστη ανιδιοτέλεια που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Αν ο κόσμος μας είχε περισσότερες Σοφίες θα ήταν ένας καλύτερος κόσμος. Η Σοφία είναι παράδειγμα ανθρώπου και είναι αυτό που αγαπάω περισσότερο απ’ όλα σε εκείνη».

Ο Γιάννης Σεβδίκαλης με κάνει ευτυχισμένη

«Ο Γιάννης Σεβδίκαλης είναι ο άνθρωπός μου. Με κάνει να αισθάνομαι ευτυχισμένη και περήφανη καθημερινά και αν δεις αυτό το βίντεο είμαι βέβαιη πως θα έχεις αμέτρητους λόγους να αισθανθείς κι εσύ περήφανος» είχε γράψει η Σοφία Κουρτίδου για τον αγαπημένο της.


Σε νεαρότερη ηλικία, ο Γιάννης Σεβδίκαλης εργαζόταν ως βοηθός σερβιτόρου σε μαγαζιά στο Βοτανικό και σε νυχτερινά κέντρα. Ωστόσο πάντα υπήρχε αυτό το κομμάτι μέσα του, όπου ήθελε να γίνει αθλητής.

Σοφία Κουρτίδου: Ποιος είναι ο Παραολυμπιονίκης Γιάννης Σεβδικάλης

Το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή

Στις 10 Οκτωβρίου 2012, ώρα 14:30. Ο Γιάννης σχολάει από τη δουλειά που εργαζόταν ως σερβιτόρος και επιστρέφει στο σπίτι του με το ποδήλατο του. Όπως κάθε μέρα, έπρεπε να διασχίσει τις σιδηροδρομικές γραμμές του τρένου.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά μια διερχόμενη αμαξοστοιχία θα τον παρασύρει, θα πολτοποιήσει τα άκρα του και ο ίδιος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον θάνατο. Οι γιατροί στο νοσοκομείο θα σώσουν την ζωή του αλλά θα αναγκαστούν να ακρωτηριάσουν τα πόδια του.

Έναν χρόνο μετά το ατύχημά του ο Γιάννης Σεβδίκαλης χρησιμοποίησε για πρώτη φορά προσθετικά μέλη. Τόσοι μήνες όμως χωρίς περπάτημα τα κόκαλά του είχαν ατροφήσει και χρειάστηκε να περπατάει με πατερίτσες. Μετά από παρότρυνση όμως ενός φίλου μπήκε στον κανονικό στίβο και ξεκίνησε ο πρωταθλητισμός. Η ανεξάντλητη αισιοδοξία τον κάνει πρότυπο για όλους μας.

Δεν πρόλαβα να σκεφτώ αυτό που μου είχε συμβεί

«Δεν πρόλαβα να θρηνήσω, δεν πρόλαβα να σκεφτώ αυτό που μου είχε συμβεί, γιατί πέρα από την μεγάλη αγάπη που ήρθε από συγγενείς και φίλους, ήρθαν άνθρωποι που μου έδωσαν θάρρος και δύναμη λέγοντας μου ότι υπάρχουν τεχνητά μέλη, που σου δίνουν την δυνατότητα να περπατάς και να τρέχεις. Είχα φοβηθεί για την ζωή μου και έτσι χάρηκα που έμεινα ζωντανός. Άρπαξα ότι ευκαιρία μου δόθηκε. Θέλει απλά να έχεις όρεξη για την ζωή και να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο», έχει εξομολογηθεί ο ίδιος στην εκπομπή «Tatiana Live».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: