Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και στη μεταξύ τους σχέση.

Οι δυο τους συνεργάζονται μαζί και στη σειρά «Μαύροι Πίνακες», που θα κυκλοφορήσει εν καιρώ και η επιθυμία τους να δουλεύουν μαζί είναι μεγάλη.

Όσα ανέφεραν Ιορδάνου και Καζαντζιάν


Μάριος Ιορδάνου: «Είναι το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο που δουλεύουμε μαζί. Γουστάρω πολύ να είμαι με τη Σοφία, μοιραζόμαστε τα πάντα και από την ένωσή μας έχουν βγει δύο διαφορετικοί άνθρωποι. Οι περισσότεροι προσπαθούν να γίνουν από δύο ένας. Εμείς θέλουμε να είμαστε ολόκληροι. Κρατάμε την προσωπικότητά μας».

Σοφία Καζαντζιάν: «Οι σχέσεις δεν είναι συμβιβασμοί αλλά αμοιβαία συμφωνία. Είμαστε μαζί όσο επιλέγουμε ο ένας τον άλλον καθημερινά και εξελισσόμαστε».

Μάριος Ιορδάνου: «Η αγάπη είναι να παραιτείσαι από τη δύναμη. Εγώ έχω παραιτηθεί από τη δύναμη. Αγάπη να παραιτείσαι από τη δύναμη που σου δίνει ο άνθρωπός σου. Να μην υπάρχουν παιχνίδια εξουσίας. Εγώ δεν γουστάρω τις γυναίκες να πλένουν πιάτα. Να είμαστε ίσοι ή και ανώτερη!».

Σοφία Καζαντζιάν: «Τα πάντα θα κάνω και στη ζωή μας και στη δουλειά μας και στο σπίτι μας επειδή επιλέγω να τα κάνω. Η παρεξήγηση έρχεται όταν ο ένας θεωρεί τον άλλον κτήμα του. Η γυναίκα παραμένει καταπιεσμένη και ο αγώνας για την ελευθερία της δεν πρέπει να σταματήσει ποτέ. Και οι Μαύροι Πίνακες που γράφουμε έχει να κάνει με τον πυρήνα της γυναίκας και τη θέση της».

Μάριος Ιορδάνου: «Δεν γουστάρω τους μάτσο άντρες. Όπου βλέπεις πολύ ματσίλα και αντρίλα υπάρχει έλλειψη! Μάτσο άντρες, κατουρήστε και λίγο, που έλεγε και η γιαγιά μου».