Αποκαλυπτική και χωρίς συστολές ήταν η Θάλεια Ματίκα το βράδυ της Πεμπτης σε συνέντευξη που έδωσε στην Αθηναίδα Νέγκα στην εκπομπή «Καλύτερα αργά». Η ηθοποιός Θάλεια Ματίκα μίλησε για το φλερτ και το αντίθετο φύλο.

Όσα αποκαλύπτει η Θάλεια Ματίκα

«Ελπίζω στις νέες γενιές, πιστεύω πολύ στους νέους ανθρώπους. Όλοι ασχολούνται με το sexiness, η παγκόσμια βιομηχανία ομορφιάς και μόδας βγάζει εκατομμύρια γύρω από αυτό, γιατί έχουν αρχίσει και τα ενέσιμα τώρα. Έχω όμως την αίσθηση ότι το σεξ στον Δυτικό κόσμο εκλείπει συνεχώς, το actual, η πράξη», είπε αρχικά η Θάλεια Ματίκα.

«Αισθάνομαι ότι πλέον δεν με κοιτάνε οι άντρες. Το λέω και στον Τάσο και είμαι σίγουρη γι αυτό. Σκέφτομαι ότι μπορεί να έχει να κάνει και με την ηλικία, για να είμαι ειλικρινής. Δεν υπάρχει αυτό που υπήρχε κάποτε, ίσως επειδή κάποιοι με αναγνωρίζουν και ξέρουν ότι είμαι παντρεμένη», λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια η ηθοποιός, Θάλεια Ματίκα.

«Δεν αισθάνομαι ότι υπάρχουν τα ανδρικά βλέμματα. Δεν τα βλέπω αυτά τα… λιγούρια που μου λες, δεν βλέπω κίνηση. Μου το λένε και οι φίλες μου ότι όταν βγαίνουν δεν γίνεται ο χαμός που γινόταν κάποτε», είπε ακόμα η Θάλεια Ματίκα.