Ένα συγκινητικό βίντεο με την Τζένιφερ Άνιστον επανήλθε στο φως της δημοσιότητας, δύο ημέρες μετά τον τραγικό θάνατο του Μάθιου Πέρι.

Ο 54χρονος ηθοποιός, Μάθιου Πέρι. που αγαπήθηκε από το κοινό ως «Τσάντλερ Μπινγκ» από τα «Φιλαράκια», βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες, χωρίς ακόμη να έχουν γίνει γνωστά τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ο κόσμος της διεθνούς σόουμπιζ αλλά και οι θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο συγκλονίστηκαν από την είδηση του θανάτου του, με φίλους και συγγενείς να αποτίουν φόρο τιμής στο «φιλαράκι» τους, έξω από το σπίτι του αλλά και το iconic καφέ της σειράς των 90s, Central Perk, αφήνοντας λίγα λουλούδια.

Το βίντεο με τα δάκρυα της Άνιστον για τον Μάθιου Πέρι


Ένα βίντεο από το 2004, στο οποίο η Τζένιφερ Άνιστον μιλά για τις εξαρτήσεις του Μάθιου Πέρι με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά κυκλοφόρησε ξανά στο Διαδίκτυο, καθώς οι άνθρωποι συνεχίζουν να θρηνούν την τραγική απώλεια του ηθοποιού.

Στη συνέντευξη της στο ABC, η Άνιστον εμφανίζεται συγκινημένη και λίγο αργότερα ξεσπά σε κλάματα, μιλώντας για τον «δύσκολο δρόμο» του Μάθιου Πέρι αλλά και για την ιδέα να τον χάσει.


Το 2004 ήταν η χρονιά που τελείωσαν τα «Φιλαράκια». Τότε, η Άνιστον έδωσε μια συνέντευξη στην Diane Sawyer, κατά την οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, συζητώντας για τους αγώνες του Μάθιου Πέρι με το ποτό και τη χρήση ναρκωτικών.


Η παρουσιάστρια ρώτησε την ηθοποιό τι έπρεπε να ακούσει ο καθένας από τους συμπρωταγωνιστές της και ενώ η Τζένιφερ Άνιστον έδινε αστείες συμβουλές στους φίλους της, όταν έφτασε στον Μάθιου Πέρι αγωνίστηκε να βρει τις κατάλληλες λέξεις.

Είπε ότι ο ηθοποιός έπρεπε να ξέρει ότι θα ήταν «καλά» πριν σκύψει το κεφάλι της και κλάψει. Ανάμεσα στους λυγμούς, η Τζένιφερ Ανιστον είπε: «Δεν ξέραμε. Δεν ήμασταν εξοπλισμένοι, δεν ήμασταν... για να το αντιμετωπίσουμε. Ξέρεις, κανείς δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με αυτό και, ξέρεις, την ιδέα να τον χάσεις».


Η ηθοποιός σκούπισε τα μάτια της με ένα χαρτομάντιλο και συνέχισε: «Έχει δύσκολο δρόμο, αλλά είναι καλά».


Η προειδοποίηση της Τζένιφερ Άνιστον στον Μάθιου Πέρι


Η Τζένιφερ Ανιστον είχε δώσει στον φίλο και συμπρωταγωνιστή της μια προειδοποίηση στα γυρίσματα των «Friends», χρησιμοποιώντας μόνο τέσσερις λέξεις: «Εμείς ξέρουμε ότι πίνεις», του είπε κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος στα γυρίσματα, όταν της αποκάλυψε τον εθισμό του.

Ο Μάθιου Πέρι αποκάλυψε στα απομνημονεύματά του «Friends, Lovers And The Big Terrible Thing», που κυκλοφόρησαν το 2022, ότι είχε ερωτευτεί τρελά την Τζένιφερ Άνιστον όταν την πρωτογνώρισε, και τελικά έγιναν πολύ καλοί φίλοι.