Καλεσμένη στην εκπομπή «Fay’s Time» βρέθηκε η Στέλλα Γεωργιάδου και αναφέρθηκε στην αποχώρησή της από το «I am celebrity get me out of here» αλλά και τα σχόλια που άκουσε για την εμφάνισή της.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι Στέλλα Γεωργιάδου έδωσε την απάντησή της στα σχόλια για την εμφάνισή της, τονίζοντας πως ήταν κάτι που περίμενε.

Όσα είπε η Στέλλα Γεωργιάδου:

«Ο κόσμος που το είδε μου είπε “μπράβο, πώς μπόρεσες να επιβιώσεις σε τέτοιες συνθήκες;”. Σε αντίθεση με άλλα σχόλια που ακούγονται γύρω γύρω. Άκουσα ότι έπεσε πολύ φτυάρι για την εμφάνισή μας και ειδικά για μένα. Είναι θέμα που αντιμετωπίζω πάντα και τότε που ήμουν στα 25-26 μου. Συνηθίζεις!

Στην αρχή με ενοχλούσε πολύ, αλλά τώρα δεν με αγγίζει. Οι φίλοι μου έχουν κάνει σκρίνσοτ να τα δω. Θα κάτσω να ασχοληθώ με αυτά;

Και να μην κάνεις τίποτα στο πρόσωπό σου, πάλι θα πουν. Δεν θα βρεις άκρη και δεν ασχολούμαι. Ο φακός δεν με κολακεύει ιδιαίτερα. Επειδή έχω τα μαγουλάκια, για κάποιο λόγο δεν βγαίνω καλή στον φακό. Ο κόσμος που με βλέπει λένε ότι από κοντά είμαι πιο όμορφη. Εδώ έχετε καλύτερο φωτισμό, απολαύστε με! Σήμερα κανείς δεν θα κάνει ένα σκρίνσοτ. Παίρνουν τη χειρότερη λήψη μου για να πουν πώς κατάντησε έτσι.

Περίμενα ότι θα υπάρχουν σχόλια. Ήταν το μόνο σίγουρο αυτό αλλά ήθελα να ζήσω την εμπειρία. Δεν το ζεις εύκολα, πόσω μάλλον για μένα που αγαπώ τη φύση», είπε η Στέλλα Γεωργιάδου.

ΦΩΤΟ NDP