Αποχαιρέτησε το Κατάκολο και την Ελλάδα την Τετάρτη το πρωί η Αντζελίνα Τζολί, αφήνοντας σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις. Η πανέµορφη 48χρονη σταρ βρέθηκε στη χώρα µας αυτές τις ηµέρες για τα γυρίσµατα της βιογραφικής ταινίας της Μαρίας Κάλλας, της εµβληµατικής τραγουδίστριας της όπερας, σε σκηνοθεσία του Πάµπλο Λαρέν.

Ο φακός του ilialive.gr κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες από την άφιξη της οσκαρικής ηθοποιού, Αντζελίνας Τζολί, την επιβίβασή της στη θαλαµηγό «Christina O», που ανήκε στον Αριστοτέλη Ωνάση, αλλά και από την άφιξη του σκηνοθέτη της ταινίας και του υπόλοιπου καστ.

tzoli


Ο δηµοσιογράφος, φωτορεπόρτερ και διαχειριστής του ilialive.gr, Γιάννης Σπυρούνης, που ακολουθούσε τη σταρ όλες τις ηµέρες, µιλά αποκλειστικά στο «Secret» για τη διάθεσή της, την εµφάνισή της αλλά και τον σεβασµό της απέναντι στον κόσµο. «Αυτό που αντιλήφθηκα είναι πως πρόκειται για έναν απλό άνθρωπο, που δεν άφησε αρνητική εντύπωση.

Η αλήθεια είναι πως τα γυρίσµατα ήταν πολύωρα και εξαντλητικά, αφού έµπαινε στη θαλαµηγό το πρωί στις 8 και έβγαινε το βράδυ. Ωστόσο, την Τρίτη, που ήταν και η τελευταία ηµέρα, κατά την επιβίβασή της στο αυτοκίνητο σταµάτησε, άνοιξε το παράθυρο και χαιρέτησε τον κόσµο που ήταν απέξω, δείχνοντας έτσι σεβασµό», τονίζει ο Γιάννης Σπυρούνης.

Ο ίδιος µας περιγράφει ακόµα µία στιγµή που η Αντζελίνα Τζολί έδειξε την απλότητά της: «Την ηµέρα που έβγαινε από το θέατρο “Απόλλων”, ενώ κατά την είσοδό της η παραγωγή την “έκρυψε” βάζοντας ένα φορτηγό να περάσει, ώστε να µην υπάρχουν πλάνα και εικόνες, όταν βγήκε, ζήτησε µόνη της να σταµατήσει. Χαµογέλασε στον κόσµο και τους χαιρέτησε εγκάρδια…».

Πώς ήταν από κοντά η διάσηµη σταρ;

Είναι όπως τη βλέπουµε στις ταινίες, εντυπωσιακή στην εµφάνιση; «Εµφανιζόταν ως Μαρία Κάλλας και βαµµένη, όµως το πρωί της Τρίτης ανέβηκε στη θαλαµηγό ντυµένη απλά, µε δικά της ρούχα και χωρίς µακιγιάζ. Ηταν εντυπωσιακή, όµορφη πολύ και χωρίς κανένα ύφος ντίβας», δηλώνει.

Oσο για εξόδους, η Αντζελίνα Τζολί, δεν έκανε, καθώς δειπνούσε στο ξενοδοχείο της ακολουθώντας τη δική της διατροφή, όπως συνηθίζει. Τα παιδιά της όµως που ήταν µαζί της στην Ελλάδα, ο Μάντοξ και ο Παξ, που στη συγκεκριµένη ταινία είναι και µέλη της παραγωγής, γευµάτισαν τη ∆ευτέρα και την Τρίτη µαζί µε τα υπόλοιπα µέλη της παραγωγής στην ψαροταβέρνα «Μαρίνα» του Γιάννη Γκάγκου. Χαµηλών τόνων παιδιά και πολύ ευγενικά, κάθισαν µαζί µε ολόκληρη την οµάδα στο τραπέζι.

«Εφαγαν ό,τι και οι άνθρωποι της παραγωγής. Ηθελαν να δοκιµάσουν ελληνική κουζίνα. Εφαγαν χωριάτικη σαλάτα, καλαµαράκια, πίτες, µαγειρευτά και ήπιαν µόνο νερό», δηλώνει στο «S» ο κ. Γκάγκος. Να σηµειωθεί πως στην ίδια ψαροταβέρνα έχει φάει φρέσκα ψάρια και ο Κυριάκος Μητσοτάκης µε τη σύζυγό του, Μαρέβα.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά το Σάββατο 21 Οκτωβρίου