Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αποστολία Ζώη στην εκπομπή Happy Day και στη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου.

Η γνωστή τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή, για τους γονείς της, τη στιγμή που χρειάστηκε να κάνει ψυχοθεραπεία και τον stalker που «σημάδεψε» την καθημερινότητά της.

Όσα δήλωσε η Αποστολία Ζώη

«Χρειάστηκε να κάνω ψυχοθεραπεία αφού έχασα και τον μπαμπά μου. Στο μνημόσυνο της μητέρας μου μαθαίνουμε ότι ο πατέρας μου έχει καρκίνο. Δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω αυτό το πράγμα, χρειαζόμουν βοήθεια. Το πρώτο διάστημα είναι περίεργα. Αυτή η κλήση που λέμε προς τη μαμά ή τον μπαμπά, υπάρχουν ακόμα τα τηλέφωνά τους στο κινητό μου, απλά δεν χρησιμοποιούνται», είπε αρχικά η Αποστολία Ζώη.

Όσον αφορά στον γάμο, η Αποστολία Ζώη εξομολογήθηκε: «Δεν θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο για να χωρίσω παρακάτω, οπότε δεν το έχω τολμήσει. Έχω πλησιάσει στον γάμο, αλλά δεν το έχω τολμήσει».

Κλείνοντας η Αποστολία Ζώη αποκάλυψε πως είχε και έναν εμμονικό θαυμαστή περιγράφοντας: «Τις περισσότερες φορές υπήρχαν άνθρωποι που ερχόντουσαν στο μαγαζί που δούλευα, μπορεί να ήταν λίγο παραπάνω έντονοι αλλά ήταν ελεγχόμενο. Κάποια στιγμή ένας εμμονικός θαυμαστής ήρθε έξω από το σπίτι μου, ήταν πάρα πολύ τρομακτικό, έχω φύγει πλέον από αυτό το σπίτι. Υπήρχαν βράδια που δεν πήγα στο σπίτι, πέρασα απέξω, τον είδα και έφυγα».

ΦΩΤΟ NDP