Η Έφη Σαρρή μίλησε στην εκπομπή Happy Day για την εμφάνιση της στην καθημερινότητα, τα μποτοξ και απαντά στα σχόλια για ερμηνευτική της ικανότητα.

«Δεν είμαι καθόλου κοκέτα είμαι ακριβώς το αντίθετο, είμαι μονίμως ξεβαμμένη και ξεμαλλιασμένη. Έχω ένα φετίχ τα ρούχα μου να είναι ανάλαφρα και τα σκίζω λίγο μέσα στο σπίτι», ανέφερε η Έφη Σαρρήσχολιάζοντας τις καθημερινές της συνήθειες.

Έπειτα μίλησε η Έφη Σαρρή για τις πλαστικές επεμβάσεις και τα μπότοξ:

«Εγώ γενικά δεν βάφομαι, φοράω ένα απαλό κραγιόν. Δεν κάνω πλαστικές επεμβάσεις, δεν τις θέλω. Έχει γίνει το μέτωπο μου φυσαρμόνικα. Δεν κάνω με τίποτα μπότοξ γιατί δεν θέλω τις ενέσεις. Μια φορά που έκανα, δύο πονάω δεν μπορώ».

«Μπορώ από το πρωί που θα ξυπνήσω να είμαι καθισμένη στον καναπέ, οκτώ ή δέκα ώρες. Δεν πατάω στην κουζίνα, δεν μου αρέσουν οι μυρωδιές στο σπίτι. Το σκόρδο, το κρεμμύδι… με τίποτα!», είπε η Έφη Σαρρή.

Αναφέρθηκε επίσης στα σχόλια για την ερμηνευτική της ικανότητα:

«Ο καθένας έχει μια άποψη, αν ανοίξω και εγώ το στόμα μου και λέω την άποψη μου… Δεν μου αρέσει να το κάνω. Εξαρτάται από ποιος το λέει το αν θα πληγωθώ. Πολλοί που με κρίνουν θα ήθελαν να είναι η ‘Εφη Σαρρή στην θέση της Εφη Σαρρή. Αν με επηρέαζαν αυτά θα έπρεπε να έχω αλλάξει χώρα…», κατέληξε η Έφη Σαρρή.