Με τεράστια επιτυχία και το αδιαχώρητο κόσμου, έγινε η πρεμιέρα του Ζαφείρη Μελά Μάκη Δημάκη, Τζένη Κατσίγιαννη και Σάσα Μπάσταστο Cabana Live Stage.

Τόσο την Παρασκευή, όσο και το Σάββατο, ο κόσμος τους έδειξε την ψήφο εμπιστοσύνης του, διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ένα μεγάλο καλλιτεχνικό «πάντρεμα», σε ένα μοναδικό πρόγραμμα, που σε συνεπαίρνει για πάρα πολλές ώρες. Έκαστος καλλιτέχνης στο είδος του, ανεβάζει πολύ ψηλά, τον πήχη της διασκέδασης, κρατώντας τον κόσμο, σε εγρήγορση κεφιού.

melas-genethlia__1_
melas-genethlia__2_

Η εμφάνιση του Ζαφείρη Μελά onstage, προκαλεί ντελίριο. Ο Μάκη Δημάκης με την σειρά του, τους σηκώνει όλους πάνω. Η κυρία του λαικόδημοτικού τραγουδιού Τζένη Κατσίγιαννη, εκτοξεύσει το θερμόμετρο του γλεντιού στα ύψη. Η εκρηκτική Σάσα Μπάστα, ανεβάζει τις θερμοκρασίες. Φυσικά ο λουλουδοπόλεμος, δεν θα μπορούσε να μην έχει την τιμητική του, όπως και οι επώνυμοι, όπως ο Βασίλης Τερλέγκας, και ο Αλέκος Ζαζόπουλος, που έσπευσαν να ζήσουν από κοντά, το πιο αυθεντικό διασκεδαστήριο της πόλης.

cabana-live__2_
cabana-live__3_
cabana-live__1_
thumbnail__6_
thumbnail__7_
thumbnail__5_



Μάλιστα το βράδυ της Παρασκευής, οι θαμώνες, είχαν την ευκαιρία να ευχηθούν και τα χρόνια πολλά στον Ζαφείρη Μελά, όπου τον αιφνιδίασαν on stage με μία τούρτα και τραγουδώντας του το happy birthday, ο Μάκης Δημάκης, η Τζένη Κατσίγιαννη και η Σάσα Μπάστα.