Επιστρέφει στην πίστα η Σάσα Μπάστα, όµως πάνω από όλα είναι µητέρα, αφού η κόρη της, που θα κλείσει σε λίγο τα 5, είναι το µεγαλύτερο δώρο της ζωής της.

Λίγο πριν από τη µεγάλη πρεµιέρα στο «Cabana Live Stage», µαζί µε τον Ζαφείρη Μελά, τον Μάκη ∆ηµάκη και την Τζένη Κατσίγιαννη, η Σάσα µιλάει για τη ζωή της σήµερα, τη µητρότητα αλλά και τα όσα έχει ζήσει στην τηλεόραση.

«Κάναµε τη φωτογράφηση και ήταν µαγεία. Το λέω µε όλη µου την ψυχή, πραγµατικά. Γελάσαµε πολύ και, επειδή είµαστε µια απίστευτη οµάδα, όλο αυτό θα πετύχει από µέσα προς τα έξω και ο κόσµος θα το ευχαρι στηθεί», τονίζει στο «Secret» και εξηγεί πως ο σκοπός της είναι «να διασκεδάσω τον κόσµο. Θέλω να τους δω όρθιους να χορεύουν, να µετα δώσω ενέργεια και να ανέβουµε όλοι ψηλά».

*Διαβάστε εδώ: Μελάς-Δημάκης-Κατσίγιαννη-Μπάστα: Οι πρωταγωνιστές της νυχτερινής διασκέδασης έρχονται στο “Cabana”

Όσο για την Ειρήνη, την κόρη της, ευτυχώς δεν καταλαβαίνει την απουσία της. «Είναι εύκολο, γιατί κοιµάται όταν φεύγω και δεν έχει ξυπνήσει την ώρα που γυρίζω. Έτσι, την κάνω µπάνιο το πρωί, τη φροντίζω… Μου αρέσει πολύ ο ρόλος της µαµάς και µπορώ να τον συνδυάζω και µε αυτόν της περφόρµερ», λέει.

Η Σάσα Μπάστα είναι πολύ καλά µε τον σύζυγό της και εξηγεί πως «µε στηρίζει και µε βοηθά πολύ στην ψυχολογία µου».

Με την κόρη της κάνουν πολλά µαζί. «Είναι η κολλητή µου, αλήθεια. Με ολοκλήρωσε ως άνθρωπο και κάνουµε από τώρα υπέροχες κουβέντες µαζί. Θέλω να µη µε φοβάται και στο µέλλον να µου τα λέει όλα. Ήταν λες και ήµουν πάντα µάνα. Βγήκα από το µαιευτήριο και όλο αυτό µου ήταν εύκολο», παραδέχεται. Οσο για το αν θα ήθελε και δεύτερο παιδί, η Σάσα Μπάστα λέει πως «ναι, θέλω να της κάνω αδερφάκι, πρώτα ο Θεός, όµως όσο µπορώ να το ελέγξω, θέλω να έρθει αργότερα, γιατί ακόµη θέλω να το ευχαριστηθώ µε τη µικρή και να της αφοσιωθώ πλήρως».


Σάσα Μπάστα: Με ενοχλεί πολύ όταν γράφουν κάτι προσωπικό για µένα, λες και φύτρωσα

Τόσα χρόνια έχουν γραφτεί αρκετές ανακρίβειες, αλλά και πράγµατα που την έχουν στεναχωρήσει. «Με ενοχλεί πολύ όταν γράφουν κάτι προσωπικό για µένα, λες και φύτρωσα, λες και δεν έχω οικογένεια από πίσω µου που θα στεναχωρηθεί. Οι δικοί µου άνθρωποι και ο άντρας µου δεν θέλουν να είναι στα φώτα. Αυτό δεν σηµαίνει πως χωρίζω, ούτε πως πά ντα πρέπει να αποδεικνύω πως δεν είµαι ελέφαντας», τονίζει.

Όσο για το πιο δυσάρεστο που της έχει συµβεί δηµόσια, είναι «να µε τραβάνε από τα µαλλιά κυριολεκτικά για να µιλήσω στην κάµερα. Έβγαινα από το µαγαζί, υπήρχαν κάµερες και, όπως προχωρούσα, ένιωσα να µου τραβάνε τα µαλλιά για να σταµατήσω και να απαντήσω…».

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 14/10/2023