«Τεντωμένα» ήταν τα νεύρα στο χθεσινό επεισόδιο της «Φάρμας», μεταξύ των παικτών της γαλάζιας ομάδας έπειτα από το συμβούλιο και αμέσως μετά τη συνάντηση που είχαν με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Πρωταγωνιστές σε αυτήν την ένταση ήταν ο Χρήστος Μέξης και ο Γιώργος Γιαννούλας.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της ομάδας βγήκε εκτός εαυτού και φώναξε «σκάσε» στον συμπαίκτη του Χρήστο, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι δεν παίρνει θέση σε όσα γίνονται και το «θυμάται εφόσον όλα έχουν τελειώσει».

Ο Χρήστος είπε στον Γιώργο ότι το ξέσπασμά και η συμπεριφορά του είναι «καραγκιοζιλίκια» και στην κάμερα της «Φάρμας» δήλωσε αργότερα ότι τού φάνηκε αστείο το πώς έκανε, και οι φωνές που έβαζε. Προσπάθησε να μη γελάσει, την ώρα που ο Γιώργος του έλεγε να σκάσει αλλά δεν τα κατάφερε.

«Γιαννούλα, δεν παίρνεις θέση ποτέ φίλε. Βάλε τα αρχ… επάνω σου και πάρε θέση. Είσαι μπροστά δεκαπέντε φορές, είσαι αρχηγός, βάλε μία ισορροπία» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο επιχειρηματίας για να λάβει την οργισμένη απάντηση του συμπαίκτη του. «Εγώ δεν θέλω να είμαι άλλο εδώ. Είστε τοξικοί, ήρθα να παίξω άλλο παιχνίδι και εδώ παίζουμε κάτι άλλο».

«Το επίπεδο έχει πάει στον πάτο και σκάβει κιόλας να βρει πετρέλαιο. Τόσο χαμηλά» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Χρήστος στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, ο Γιαννούλας «ξέσπασε» στον συμπαίκτη του. «Με έβρισες εδώ πέρα, ενώ πριν στο πρώτο συμβούλιο. Σε τι θες να πάρω θέση; Σε ποιο, αγόρι μου; Δεν σου λέω πριν λίγο… Τι τέλος πάντων, ρε μαλ…; Γύρνα πίσω, μου λες “πάρε θέση” και σου λέω “ρώτησέ με για να σου απαντήσω”. Σε ποιο θες να σου απαντήσω, ρε Μέξη; Τι θες να σου απαντήσω, ρε; Τι θες να σου απαντήσω;».

Όσο ο Χρήστος προσπαθούσε να τον διακόψει, τόσο ο Γιώργος γινόταν πιο έξαλλος, με αποτέλεσμα να ουρλιάξει και να πετάξει στο έδαφος το φτυάρι του. «Θα με αφήσεις να τελειώσω; Μιλάς συνέχεια. Ησυχία. Σκάσε. Σκάσε… το στανιό μου! Θα με αφήσεις να σου μιλήσω; Μου λες να μιλήσω και δεν με αφήνεις να μιλήσω».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: