Στον αχυρώνα για να συναντήσουν τον παρουσιαστή του ριάλιτι "Φάρμα", Λεωνίδα Κουτσόπουλο, βρέθηκαν όλοι οι παίκτες το βράδυ της Πέμπτης.

Εκεί άλλωστε θα πραγματοποιούνταν μια σειρά από δοκιμασίες προκειμένου να μάθουν τόσο εκείνοι όσο και το τηλεοπτικό κοινό ποιος θα είναι ο επόμενος παίκτης που θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα.

Στον τάκο της αποχώρησης δεν βρέθηκε η Νάσια Ευαγγελάτου η οποία αντιμετωπίζει έναν σημαντικό τραυματισμό στο χέρι της. Κάτι που προκάλεσε το ενδιαφέρον του Σπύρου Κοσμά ώστε να την προτρέψει να φορέσει τον νάρθηκα το βράδυ προκειμένου να προστατεύσει καλύτερα το χέρι της.

Δείτε ακόμη: "Η Φάρμα": Το πρώτο ζευγάρι - Τα πλάνα που "προδίδουν" ότι είναι κατι παραπάνω από συμπαίκτες (Βίντεο)

Εκείνος όμως δεν λογάριασε τα μικρόφωνα και τις κάμερες με αποτέλεσμα να αποκαλύψει την πιο ιδιαίτερη σχέση τους.

Ηλίθιος είσαι; Τραβάνε οι κάμερες ρε

«Το βράδυ εγώ λέω να το βάλεις το ναρθηκάκι, μη γίνει κανένα… Στον ύπνο σου, έτσι και δεν το πάρεις χαμπάρι». «Να το προστατέψεις, ειδικά το βράδυ, που εσύ κοιμάσαι λίγο περίεργα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης της "Φάρμας" Σπύρος Κοσμάς, με τη Νάσια Ευαγγελάτου να αναρωτιέται, αμέσως, με χαμόγελο «που το ξέρεις εσύ;».

«Άμα δεν το ξέρω εγώ, ποιος θα το ξέρει;» αποκρίθηκε ο Σπύρος και η Νάσια του είπε με μιας: «Ηλίθιος είσαι; Τραβάνε οι κάμερες ρε».

Με τη Νάσια Ευαγγελάτου να τραυματίζεται στο χέρι και τον Σπύρο Κοσμά να τρέχει δίπλα της σε ένα από τα τελευταία επεισόδια της "Φάρμας" έγινε γνωστό και το πρώτο ειδύλλιο του ριάλιτι.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: