Το γνωστό μοντέλο και Influencer Έβελυν Καζαντζόγλου είχε παραδεχτεί ανοιχτά τη νέα της σχέση, ωστόσο ποτέ δεν επιθυμούσε να μιλάει τόσο πολύ για όσα ζει στην προσωπική ζωή της.

Όλα δείχνουν, όμως, πως η  Έβελυν Καζαντζόγλου είναι ξανά single και χώρισε από τον Μοχάμεντ Αλί. Το βράδυ της Τετάρτης 11/10/2023 βρέθηκε στη λαμπερή τελετή των 18ων βραβείων «Madame Figaro Γυναικών της Χρονιάς 2023» και αποκάλυψε στην κάμερα του «I Love Style» πως είναι ελεύθερη και ωραία.

«Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη με τη δουλειά μου και αυτό φαίνεται. Είμαι single. Έχεις κάποιους που ενδιαφέρονται;», απάντησε η Έβελυν Καζαντζόγλου.



«Ναι, υπάρχει άνθρωπος. Δεν είναι τόσο ωραίο αυτό το πράγμα; Να τα έχεις διαχωρίσει! Να έχεις το κομμάτι το προσωπικό και να το σέβονται και οι άνθρωποι γύρω σου. Και το κομμάτι το επαγγελματικό, αυτό που μοιράζεσαι με όλον τον κόσμο και να το σέβεται κι αυτό ο κόσμος. Αρκετό (καιρό μετράει η σχέση). Δεν θα σου πω πολλά…», είχε αποκαλύψει τον περσινό Νοέμβριο η influencer και μοντέλο στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα».


Έβελυν Καζαντζόγλου και Μοχάμεντ Αλί, ένας έρωτας με ημερομηνία λήξης

Η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Μοχάμεντ Αλί λάτρευαν να κάνουν πολλά πράγματα μαζί και κυρίως ταξίδια, που είναι το μεγαλύτερο πάθος τους.

«Στην προσωπική μου ζωή, είμαι εδώ και λίγο καιρό με έναν άνθρωπο τον οποίο σέβομαι, αγαπώ και θαυμάζω, οπότε νομίζω, αν πω ότι είμαι γεμάτη, πως αυτός είναι ο τίτλος σου», έχει εξομολογηθεί η influencer για τη σχέση της.



«Ξεκίνησα το ταξίδι μου στον χώρο της εστίασης το 2018 στη Μύκονο. Πριν από αυτό απασχολούμουν στον χώρο της ναυτιλίας, ως πραγματογνώμονας πλοίων, αλλά θυμάμαι από μικρό παιδί να με ιντριγκάρει ο χώρος αυτός. Μου άρεσε πάντα η μαγειρική και η δημιουργικότητα που απαιτείται για κάθε πιάτο, οι μυρωδιές, τα έντονα χρώματα, να βλέπω τον κόσμο να χορεύει και να περνάει καλά, η δυνατή μουσική, τα φώτα και τέλος σίγουρα η φιλοξενία, κάτι που μου έχει αποτυπωθεί υποσυνείδητα από πολύ μικρή ηλικία, μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια όπου η φιλοξενία ήταν πάντα βασικό χαρακτηριστικό της.

Ήταν αναπόφευκτο να ασχοληθώ με αυτό που πραγματικά αγαπούσα. Στον χώρο του clubbing ήμουν από 18 ετών, όπου έπαιζα και έγραφα ηλεκτρονική μουσική. Ξεκινώντας τη μέρα μου το πρώτο πράγμα που κάνω πάντα είναι να βάλω μουσική, δυνατά. Μεγάλωσα με τη μουσική και τις μελωδίες. Παίζω κιθάρα, πιάνο και ντραμς. Με αυτές τις επιρροές θα μπορούσε να πει κανείς πως αναπόφευκτα η μουσική με επέλεξε», έχει δηλώσει ο Μοχάμεντ Αλί σε συνέντευξή του στη Φιλίππα Δημητριάδη.