Εξαιρετικές σχέσεις φαίνεται πως διατηρούν η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης μετά τον χωρισμό τους, όπως «μαρτυρά» και μία φωτογραφία που «ανέβασε» η δημοφιλής τραγουδίστρια στον λογαριασμό της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, σε story που ανέβασε η Μαριάντα Πιερίδη, η ίδια φαίνεται μαζί με τον Δημήτρη Κατριβέση να συνεργάζονται σε ένα νέο, μαγειρικό project που ετοιμάζουν παρέα, με τη λεζάντα της σχετικής δημοσίευσης να αναφέρει «strictly business», δηλαδή «αυστηρά επαγγελματικά» σε μια «ελεύθερη» μετάφραση, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες.

1-marianta-pieridh-dhmhtrhs-katribeshs-instagram_2
1-marianta-pieridh-dhmhtrhs-katribeshs-instagram

Μαριάντα Πιερίδη: Τι είχε αναφέρει για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Κατριβέση

«Επειδή η ζωή προχωράει, η ζωή συνεχίζεται, θα ήταν αστείο από την πλευρά μου να κρατήσω μυστικό ότι δεν είμαστε μαζί πλέον με τον Δημήτρη. Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με τον Δημήτρη και έχουμε και επαγγελματικές σχέσεις, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει. Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε γιατί έχουμε πάρα πολύ καλή συνεργασία και είναι κρίμα να το χαλάσουμε. Είναι κάτι που το αποφασίσαμε από κοινού», είχε αναφέρει προ ημερών η Μαριάντα Πιερίδη για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Κατριβέση, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έγινε γνωστό στις αρχές Φεβρουαρίου 2024, η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, διατηρώντας, ωστόσο, πολύ καλές σχέσεις. Τέλος, πρεπει να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Ιανουάριο του 2017.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: