Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα έχουν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά την επιστροφή του Στάθη Σχίζα από το «Survivor All Star».

Και μπορεί να υπήρξαν φωτογραφίες από συναντήσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα όπου δεν αντάλλαξαν ούτε γεια, αλλά και βίντεο όπου οι δυο τους συναντήθηκαν σε νυχτερινό κέντρο και υπήρξε ένταση ανάμεσά τους και το καλοκαίρι, όμως αυτά, σύμφωνα με τις φήμες, ανήκουν όλα στο παρελθόν.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, που πυκνώνουν κιόλας, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα είναι πάλι μαζί, αλλά κρατούντη σχέση μυστική.

Όσα αποκάλυψαν για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθη Σχίζα στο «Πρωινό ΣουΣου»


Αναφορά στο θέμα έγινε από το «Πρωινό ΣουΣου», όπου ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι κανείς από τους δύο, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθη Σχίζα, δεν παραδέχοναι την επανασύνδεση, παρόλο που έχει τύχει να συναντηθούν πολλές φορές στο Κολωνάκι και τους έχει τσακώσει ο φακός.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ανοίγει μαγαζί στο Κολωνάκι και λίγα μέτρα πιο δίπλα (εντελώς τυχαία) είναι η μπουτίκ της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου. Έχουν συναντηθεί και έχουν ανταλλάξει τυπικά ένα «γεια»!


Μέχρι στιγμής οι δυο τους δεν επιβεβαιώνουν τις φήμες περί επανασύνδεσης και μένει να δούμε τι τελικά ισχύει.