«Ο ρόλος μου κάνει τους άντρες που φέρονται βίαια στις γυναίκες να ντραπούν», είπε ο Αντώνης Καρυστινός καλεσμένος στο Πρωινό ΣουΣου και στην Ελένη Τσολάκη και μιλώντας για τον ρόλο του στη σειρά Έρωτας Φυγάς, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως «θα συμβεί κάτι στη ζωή του Ιάσονα που θα του αλλάξει τη ζωή… ερωτικά».

Όσα δήλωσε ο Αντώνης Καρυστινός

«Είναι χειριστικός και φαλλοκράτης. Έχει σημασία να είναι η αγάπη το κίνητρό σου και να βασανίζεις και να θεωρείς ότι ο άλλος σου ανήκει; Αυτή είναι η δουλειά μου, να θυμώσω όλες τις κυρίες και να κάνω τους άντρες να ντραπούν. Να κάνω έναν άντρα να σκεφτεί μήπως πρέπει να μιλήσω στο γιο μου πριν μεγαλώσει για το τι είναι αγάπη; Τι σημαίνει το σώμα του άλλου και ότι είναι δικό του και δεν μπορώ να επεμβαίνω σε αυτό;» είπε ο Αντώνης Καρυστινός.

Ο Αντώνης Καρυστινός αποκάλυψε ότι είναι πολύ πιθανό να ερωτευτεί στη σειρά 

«Θα συμβεί κάτι στη ζωή του και θα του δώσει πολύ μεγάλη ώθηση και δύναμη. Έχει να κάνει με τον έρωτα. Πολύ πιθανό να ερωτευτεί. Δεν ξέρω αν θα το αφήσει να δημιουργηθεί, να ανθίσει, αλλά θα του συμβεί», αποκάλυψε ο Αντώνης Καρυστινός.

«Με την Αλεξάνδρα δεν υπάρχει έρωτας, ξεκίνησε από μία φαντασίσωη», τόνισε. Για τη Μαργέτα (Πέμη Ζούνη), απάντησε: «Στην αρχή έλεγαν “καλα θα παίξεις τον γιο της;”. Έφτασαν τώρα να λένε “τι ωραία σχέση μητέρας γιου παρακολουθούμε”. Φτιαξαμε μια πολύ δυνατή σχέση. Είναι μόνο απόλαυση να παίζω μαζί της», είπε ο Αντώνης Καρυστινός.