Με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά τις δηλώσεις που έκανε ο πρώτος για την απουσία του από την εκπομπή της δεύτερης, η Ελένη Τσολάκη θέλησε να πάρει θέση εκφράζοντας τη δική της άποψη.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» είπε πως στην ίδια έχει τύχει να θέλει κάποιους συνεργάτες να τους κρατήσει, αλλά να μην μπορεί να τους δεσμεύσει, καθώς δεν γνώριζε ούτε η ίδια ποιο θα είναι το δικό της επαγγελματικό μέλλον.

Tελειώνοντας η εκπομπή, δεν έχεις κάνει συζήτηση;

«Δεν νομίζω ότι, τελειώνοντας μία εκπομπή, δεν έχεις κάνει μία συζήτηση για το πώς θα πάει και ποιος θα είναι δίπλα σου και να μοιραστείς κάποιες σκέψεις», σχολίασε αρχικά η Μαίρη Αυγερινοπούλου, με την Ελένη Τσολάκη να παίρνει τον λόγο στη συνέχεια.

Ήταν κάτι που το έζησα κι εγώ

«Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις, και θα μιλήσω από προσωπική εμπειρία, που μπορεί να μην ξέρεις εγκαίρως τι θα κάνεις την επόμενη χρονιά. Επειδή ήταν κάτι που το έζησα κι εγώ, δεν θέλω να είμαι τόσο δηκτική με τους άλλους συναδέλφους», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Υπάρχει περίπτωση να γίνονται κάποιες αλλαγές

«Υπάρχει περίπτωση να γίνονται κάποιες αλλαγές, να μην έχεις βρει πρώτα τα δικά σου επαγγελματικά βήματα, ούτε μπορείς να δεσμεύσεις έναν συνεργάτη σου όσο κι αν τον θέλεις, ούτε μπορείς να του ανακοινώσεις εσύ ότι κάτι έχει λήξει και κάτι να αλλάξει μερικές μέρες μετά», συμπλήρωσε η Ελένη Τσολάκη.

Θέλει υπομονή, επικοινωνία και συνεννόηση

«Οπότε εκεί θέλει μία υπομονή, μία επικοινωνία και μία συνεννόηση και από τις δύο πλευρές για να βρεθεί η λύση», τόνισε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του «Πρωινού ΣουΣου».

Δείτε το σχετικό βίντεο από το 8.20" και μετά: