Μια ατάκα του Ανδρέα Μικρούτσικου στη χθεσινή εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, όπου βρέθηκε καλεσμένος, στάθηκε η αφορμή για να αρχίσει σήμερα Δευτέρα 02/10/2023 μια στιχομυθία ανάμεσα στον ίδιο και την Κατερίνα Καινούργιου σχετική με τα νούμερα τηλεθέασης.

Η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να πει στον Ανδρέα Μικρούτσικου πως με αυτό που είπε στον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σαν να υπονοούσε πως η εκπομπή της σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης μόνο όταν υπάρχουν εντάσεις.

Ο διάλογος των δύο παρουσιαστών:

Κ.Κ.: «Ο Ανδρέας, χθες που ήταν στη Σίσσυ, μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε ότι την Τετάρτη, που ξεκινάει η Τσολάκη, θα φροντίσει να μην προκαλέσει εντάσεις και τσακωθούμε και κάνουμε νούμερα».

Α.Μ.: «Είπα ότι θα είμαι ουδέτερος, για να τη βοηθήσω, ώστε να της δώσουμε μια αβάντα. Η Τσολάκη είναι ένα πολύ καλό κορίτσι, γλυκό, ταλαντούχο, που έχω πολύ καλή σχέση μαζί της. Την εκτιμώ. Αυτό που είπα στη Σίσσυ ήταν μια φιλοφρόνηση προς την Τσολάκη. Αν φροντίσεις την Τετάρτη να με κάνεις έξαλλο, θα δεις αν τσακωθούμε ή όχι».

Κ.Κ.: «Ναι, αλλά είναι σαν να λες ότι κάνουμε νούμερα μόνο όταν έχουμε εντάσεις».

Α.Μ.: «Αυτό είναι ένα γεγονός που έχει συμβεί. Δε κάθομαι να ερμηνεύω τα πράγματα. Η εκπομπή πάει καλά γιατί είναι καλοκουρδισμένη».

Κ.Κ.: «Έλειπες και κάποιες μέρες και καλά πήγαμε».

Α.Μ.: «Την τελευταία μέρα που έλειπα, την Παρασκευή, 12άρια είδα».

Κ.Κ.: «Την Παρασκευή που κάναμε το 12άρι και ο Λιάγκας έκανε μια φορά 17%, εδώ ήσουν».

Α.Μ.: «Τη μέρα που θριαμβολογούσατε για τα νούμερα, έλειπα».

Κ.Κ.: «Ποτέ δεν έχουμε θριαμβολογήσει για τα νούμερα. Επειδή είπες αυτά, σου λέω ότι τις μέρες που έλειπες μια χαρά ήταν τα νούμερα… Πάμε, θα τσακωθούμε την Τετάρτη για να κάνουμε νούμερα»

Δείτε το βίντεο από το 06:14" και μετά:


Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε στη χθεσινή εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», απευθυνόμενος στην Ελένη Τσολάκη που κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, ότι εκείνη την ημέρα δεν θα λέει τη γνώμη του και συνεπώς δεν θα τσακωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, προκειμένου να πάει καλά το «Πρωινό Σου Σου».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: