Κόλαφος ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου στις δηλώσεις του στην εκπομπή «Fay’s Time» και τη Σοφία Ραφτοπούλου.

Αφορμή για τις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου ήταν τα όσα είπαν και πρόβαλαν στο Breakfast για τον γιο του σχετικά με τη βάφτιση και το όνομα. Όσον αφορά την παρουσιάστρια του Mega, αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο διακοπής της συνεργασίας του και ότι ο ίδιος δεν είχε ενημερωθεί μέχρι την τελευταία στιγμή.

Όσα δήλωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου


«Δεν μάθαμε ποιος διέρρευσε το προσκλητήριο, γενικά είναι πάρα πολύ άκομψο όλο αυτό. Όλες οι εκπομπές χειρίστηκαν το θέμα πάρα πολύ άσχημα. Όλες οι εκπομπές ξέρουν ότι δεν θέλω να δείχνω το παιδί μου, γιατί δεν είναι η επιλογή του. Κάποιες εκπομπές κρύφτηκαν στα λόγια “κάναμε ένα τέλειο βίντεο και σας ευχηθήκαμε”. Αυτά είναι λόγια του κ…λου, είναι ό,τι χειρότερο. Όλοι αυτοί που κουνάνε το δάχτυλο και ηθικολογούνε στους άλλους, κάνουν τα χειρότερα στους συνεργάτες. Τους έζησα. Ηθικολογούν για όλους τους άλλους κι όταν κλείνουν οι κάμερες είναι οι χειρότεροι», είπε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε στη συνέχεια: «Ο Ετεοκλής και η Ελένη βγάλανε το προσκλητήριο κανονικά, ενώ είχαμε συναντηθεί στις Μαλδίβες κι ήξεραν ότι με έχει ενοχλήσει το ότι ειπώθηκε το όνομα του παιδιού μου πριν το ανακοινώσω στην οικογένειά μου. Ήταν φίλοι μου και με ενόχλησε ότι το συνέχισαν. Θα μπορούσε κάλλιστα ο Ετεοκλής να με ρωτήσει αν θα έχω θέμα που θα έπαιζε το προσκλητήριο και μου είπε ότι δεν το είδε. Αυτά τα πράγματα με ενοχλούν χειρότερα. Προσβάλλουν την οικογένειά μου. Να κάνω μήνυση; Και; Υποτίθεται ότι θέλουν σεβασμό κι έκαναν το χειρότερο, έβγαλαν το προσκλητήριο του παιδιού μου. Αυτό γυρνάει πίσω; Για μένα ήταν πολύ μεγάλο πράγμα. Μου χάλασε τη διάθεση, γιατί έχω πει σε έναν-έναν ότι δεν θέλω να μιλάνε για το παιδί μου».