Σχεδόν δύο μήνες από την ημέρα που ο 11χρονος γιος του Οδυσσέα Σταμούλη πνίγηκε στους Φούρνους Ικαρίας. Το ανήλικο παιδί του ηθοποιού μπλέχτηκε σε σημαδούρα και έχασε τη ζωή του.

Ο αδελφός του, Ισίδωρος Σταμούλης μίλησε στο «Πρωινό» και στη δημοσιογράφο Κέλλυ Χεινοπώρου για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Οδυσσέας Σταμούλης μετά τον τραγικό θάνατο του γιου του.

Δείτε ακόμη: Πνιγμός 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη - Εξετάζεται η σημαδούρα που μπλέχτηκε το πόδι του (Βίντεο)

Το παιδί μπλέχτηκε στη σημαδούρα

«Ήταν πάρα πολύ προσεκτικό. Ήταν ένα πάρα πολύ ιδιαίτερο παιδί που πρόσεχε πολύ και ειδικά στη θάλασσα. Κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να έγινε, να πάει τόσο μακριά σε μία σημαδούρα. Ως πού έφτασε αυτό, δεν ξέρουμε. Ήταν σχεδόν 15 μέτρα μακριά η σημαδούρα» είπε αρχικά ο Ισίδωρος Σταμούλης.

Οδυσσέας Σταμούλης

Είναι κάτι τραγικό

«Δεν έχω ιδέα αν η σημαδούρα ήταν του Λιμενικού, αν την έβαλε ο Δήμος. Δεν ξέρω. Ο αδελφός μου είναι όπως θα ήταν ο οποιοσδήποτε γονιός που χαλάει η σειρά, και φεύγει πρώτα το παιδί και μετά ο γονιός. Δεν μπορεί να είναι καλά ο Οδυσσέας Σταμούλης, το καταλαβαίνετε. Είναι ένας άνθρωπος που υπεραγαπούσε το παιδί του. Είναι κάτι τραγικό που δε μπορεί να το κατανοήσει κανείς, ούτε εγώ που είμαι αδελφός και θείος. Εγώ ξεχνιέμαι, ο αδελφός μου δε μπορεί να ξεχαστεί.

Οδυσσέας Σταμούλης

Έχει αποσυρθεί από τα καλλιτεχνικά, είναι δύσκολα» πρόσθεσε ο Ισίδωρος Σταμούλης για την κατάσταση του αδερφού του.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Ο Γιάννης Μαρακάκης είναι δικηγόρος που χειρίζεται την υπόθεση του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη.