Ο Νίκος Πολυδερόπουλος «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «T-Live» και την Πόπη Παπαδοπούλου.

Όπως είπε ο γνωστός ηθοποιός, ο αδελφός του, μία ημέρα πριν από το θάνατό του, πήγε στο νοσοκομείο με ενοχλήσεις στο λαιμό και οι γιατροί τού έδωσαν σπρέι, χωρίς να του κάνουν κάποια εξέταση. Μία ημέρα μετά έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Δείτε ακόμη: Νίκος Πολυδερόπουλος - Διατάχθηκε ΕΔΕ μετά τις καταγγελίες του για τον θάνατο του αδελφού του

Πρέπει να μείνουμε δυνατοί οι υπόλοιποι

«Το θέμα είναι ότι το παιδί έχει φύγει, πρέπει να μείνουμε πίσω δυνατοί οι υπόλοιποι για να στηρίξουμε. Είχε μια ενόχληση στο λαιμό, πήγε στο γιατρό και του είπε “δεν είναι κάτι” και ότι μπορεί να φύγει. Την επόμενη μέρα τον περιμέναμε να κάνουμε γιορτή μαζί» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Είπε “ήρθα, έφερα το δώρο” και έπεσε - Εκεί τελείωσαν όλα

«Όταν έφτασε, είπε “ήρθα, έφερα το δώρο” και έπεσε! Από τότε τελείωσαν όλα. Του κάναμε όλα τα απαραίτητα, τις εισπνοές κ.λπ... Ήρθε το ΕΚΑΒ, αλλά δεν καταφέραμε να τον γυρίσουμε πίσω. Δεν έχουμε ακόμα το τελικό πόρισμα. Περιμένουμε. Θα καθυστερήσει λίγο, αλλά προς ανακοπή... Αυτό! Σταμάτησε η καρδούλα του.

Αν τον είχαν εξετάσει...

Τις προηγούμενες μέρες είχε κρύωμα και πονόλαιμο. Δεν είχε πυρετό. Πήγε στο νοσοκομείο και του είπαν ότι είναι μια χαρά, να πάρει ένα σπρέι. Ούτε αντιβίωση, ούτε μια εξέταση αίματος, ούτε ακροαστικά. Ήρθε στη μητέρα μου και λέει: “Καλά, ούτε να μ’ ακούσουν μήπως είναι κάτι”. Αν τον είχαν εξετάσει, μπορεί να είχαμε προλάβει κάτι. Πήγε στον “Άγιο Ανδρέα”» είπε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

''Ήρθε, έφερε το δώρο και έπεσε'' - Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μιλά για τον ξαφνικό θάνατο του 28χρονου αδελφού του

Θυμίζουμε πως ο 28χρονος Παντελής Πολυδερόπουλος δούλευε ως μπάρμαν σε γνωστό μαγαζί της Πάτρας. Υπέστη ανακοπή ανήμερα των Χριστουγέννων, ενώ την παραμονή δούλευε κανονικά.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ TIME

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: