Όχι μόνο συμμετείχε στον αγώνα και κατάφερε να τερματίσει αλλά στο τέλος χόρεψε και κρητικούς χορούς, με τους παρευρισκόμενους και τους αθλητές στο ανοιχτό θέατρο Αρκαλοχωρίου να την αποθεώνουν.

Η γιαγιά εντυπωσίασε με τις χορευτικές της ικανότητες και για άλλη μια φορά έγινε viral στα social media, όπου αναρτήθηκαν βίντεο, με την ίδια να διασκεδάζει με την ψυχή της.

Φορώντας το μετάλλιο στο στήθος, η αγαπημένη γιαγιά εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας 02/10/2023 στο «Πάμε Δανάη» και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

Χόρεψα αφού έτρεξα 5 χιλιόμετρα

«Το έζησα από την ψυχή μου. Ο χορός έγινε αφού είχα τρέξει τα 5 χιλιόμετρα. Πίστευα ότι θα τα καταφέρω. Αν δεν το πίστευα δεν θα συνέβαινε. Αν σήμερα ξεκινούσε και δεύτερος ημιμαραθώνιος θα το ξαναέκανα», είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι δεν μπορούσε να αποχωριστεί την ποδιά της. «Η ποδιά μου ήταν το γούρι μου. Δεν μπορούσα να την αποχωριστώ», δήλωσε.

Του χρόνου ο κ. Κασσελάκης να τρέξει στην Κρήτη 

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, που βρέθηκε στις Σπέτσες και έβγαλε αμέτρητες selfies. «Εγώ 2.700 φωτογραφίες έβγαλα. Του χρόνου να έρθει στην Κρήτη ο κ. Κασσελάκης να δει».

Μας την έσκασες και δεν ήρθες

Ωστόσο, δεν έκρυψε το παράπονό της, που η Δανάη Μπάρκα δεν βρέθηκε στο νησί, όπως είχε δεσμευτεί: «Μας την έσκασες και δεν ήρθες. Εγώ είχα βρει τρία παλικάρια», είπε η γιαγιά Αγγέλα, με την παρουσιάστρια να της ζητά να τους δώσει τον λογαριασμό της στο Instagram.



Να μην τα εμπιστεύεσαι αυτά

Τότε, τη συμβούλεψε να μην εμπιστεύεται τα social media. «Να μην τα εμπιστεύεσαι αυτά. Να μιλάς με τον άλλον πρόσωπο με πρόσωπο για να είσαι σίγουρη», της είπε.

Ήταν η ωραιότερη εμπειρία της ζωής μου

«Περάσαμε τελεία, είχε πολύ κόσμο. Ήταν η ωραιότερη εμπειρία της ζωής μου. Το έζησα ψυχή τε και σώματι», τόνισε αναφερόμενη και πάλι στη συμμετοχή της στον Ημιμαραθώνιο και προσκάλεσε το «Πάμε Δανάη» στο Ηράκλειο ενώ δεσμεύτηκε και η ίδια να ανέβει στην Αθήνα και να μαγειρέψει με τη Δανάη και τον Τίμο.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: