Την ξενάγηση που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης στο νέο του σπίτι, στον Νίκο Ευαγγελάτο και το «Live News» την Πέμπτη 11/04, σχολίασε η Δανάη Μπάρκα με την παρέα της στο «Πάμε Δανάη» το πρωί της Παρασκευής 12/04/2024.

Δείτε ακόμη - Κατερίνα Καινούργιου για Στέφανο Κασσελάκη: "Για ποιον λόγο ένας αρχηγός κόμματος να δηλώσει την τεράστια αξία του σπιτιού;" (Βίντεο)


Δανάη Μπάρκα: Δημοσιογραφική επιτυχία του Νίκου Ευαγγελάτου

Η Δανάη Μπάρκα, αφού ανέφερε πως πρόκειται για μια ακόμη δημοσιογραφική επιτυχία του Νίκου Ευαγγελάτου, συνέχισε εκφράζοντας τη διαφωνία της με όσους κατακρίνουν τον Στέφανο Κασσελάκη για την προβολή του πολυτελούς σπιτιού του.


Θεωρώ ότι δεν μου έδωσε κάτι πολιτικά

«Δημοσιογραφικά, άλλη μία κατάκτηση του Νίκου Ευαγγελάτου. Παρ’ όλα αυτά, δεν θεωρώ ότι μου έδωσε κάτι πολιτικά. Και ο κύριος Μητσοτάκης να το έκανε, και ο κύριος Κουτσούμπας, όλοι, δεν θα μου έδινε κάτι. Το ότι κάποιοι μπορεί να μην έχουμε την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουμε ένα τέτοιο σπίτι, δεν σημαίνει ότι κάποιοι άλλοι που τα έχουν δουλέψει τα χρήματά τους και τα έχουν με τον τρόπο που τα έχει ο κύριος Κασσελάκης, από τον ιδιωτικό του βίο, δεν μπορεί να το έχει», ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.


1-stefanos-kasselakis-neo-toy-spiti-mega

Έχει ζήσει, έχει επιτύχει και μεγαλώσει στο εξωτερικό

«Είναι σαν να μην ανεβάζουμε εμείς το κινητό μας επειδή κάποιος άλλος μπορεί να μην το έχει. Νιώθω ότι σε όλο αυτό συμβάλλει το ότι έχει ζήσει, έχει επιτύχει και έχει μεγαλώσει στο εξωτερικό. Είναι αντικειμενικά μια επιτυχία του "Live News"», είπε κλείνοντας η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: