Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, το μεσημέρι της Τετάρτης, στην κάμερα του T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου και τη δημοσιογράφο Νίκη Σταματιάδου. Ο νεαρός μάγειρας, που γνωρίσαμε μέσα από τον περσινό κύκλο του MasterChef, μίλησε με ειλικρίνεια για την περιπέτεια που έζησε για χρόνια με τα ναρκωτικά.

Για τη μάχη του με τα ναρκωτικά

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης εξομολογήθηκε πως «ήμουν χρήστης περίπου 15 χρόνια γιατί τη χρήση την ξεκίνησα από πολύ μικρή ηλικία. Πήγα, θα το πω, στην εύκολη λύση, γιατί καμιά φορά νομίζω πως αυτή η διέξοδος είναι η εύκολη λύση, παρόλο ότι είναι ένα πολύ δύσκολο μονοπάτι. Πλέον, βέβαια, το έχω αφήσει πίσω μου, αν και καθημερινά παλεύω γι' αυτό. Στα 13, 14, 15 και μέχρι τα 20 και πιο μετά δεν μπορούσα να καταλάβω τι μου συμβαίνει. Απλά νόμιζα ότι περνάω καλά, ότι η διασκέδαση είναι αυτό, μέχρι που άρχισα να χάνω πράγματα. Υπήρχε φόβος και υπήρχε μεγάλη ματαίωση. Υπήρχε και κίνδυνος για τη ζωή μου γιατί μιλάμε ότι ήμουν χρήστης σε τελικό στάδιο».


Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης συνέχισε: «Κατάφερα μάλλον και πήρα φόρα από τον πάτο και σηκώθηκα. Για απεξάρτηση δεν πήγα με τη θέλησή μου, ενώ ήθελα να κάνω κάτι, μου το πρότεινε ο πατέρας μου, πήγα για να δω πώς είναι και σιγά σιγά με τον καιρό άρχισα να καταλαβαίνω ότι τελικά υπάρχει λύση σε όλο αυτό το πρόβλημα».

«Έχουν παίξει πολλά ρόλο. Δυστυχώς οι γονείς μου έκαναν λάθη, όχι εσκεμμένα, σίγουρα έπαιξε ρόλο το περιβάλλον και οι παρέες μου. Οι παρέες τις οποίες εγώ επέλεξα να κάνω και το ότι δεν έβαλα στόχους», πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης στην ενημερωτική εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha. Αυτή τη στιγμή βάζω στόχους, καθημερινούς και πιο μακροπρόθεσμους. Να έχω μια ποιότητα στη ζωή μου.

Για την προσωπική του ζωή

Τέλος ο ίδιος αποκάλυψε: «Έχω μια κόρη 10 χρονών, είμαι χωρισμένος με τη μητέρα της και αυτό που τη συμβουλεύω είναι να κάνει αυτό που της αρέσει και να είναι ο κύριος παράγοντας σε αυτό».

Δείτε το βιογραφικό του Αλέξανδρου Αντωνελάκη

Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης ήταν ένας από τους παίκτες του φετινού MasterChef που κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο για τις μαγειρικές του ικανότητες όσο και για τον χαρακτήρα του.

Είχε φτάσει στην τριάδα του διαγωνισμού και μαζί με τη Μαρία Μπέη διεκδικούσε μια θέση στον μεγάλο τελικό, στον οποίο είχε περάσει ήδη ο Νίκος Τράκας. Όμως δεν τελικά δεν τα κατάφερε.

Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης κατάγεται από την Ελλάδα και συγκεκριμένα τα Χανιά, στα οποία και πέρασε τα παιδικά του χρόνια και είναι 37 ετών.

Ο παίκτης του MasterChef έχει ιδιαίτερη αγάπη στον τόπο του και είναι περήφανος για την καταγωγή του.

Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης είναι παλιός γνώριμος του διαγωνισμού από τον περσινό κύκλο. Μπήκε στον διαγωνισμό για να αποδείξει σε όλους ότι ο περσινός αποκλεισμός του στα bootcamp ήταν απλά μία κακή στιγμή.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού φημολογούνταν ότι υπήρξε ένα ειδύλλιο με τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη και τη Στέλλα Κατσέ.

Μάλιστα, η ίδια μετά την αποχώρησή της από το MasterChef σε δηλώσεις της ανέφερε πως περιμένει τον Αλέξανδρο να βγει από το παιχνίδι για να δουν τι θα γίνει μεταξύ τους.

«Υπάρχει και εκτίμηση και αγάπη, τώρα όταν θα βγει θα το δούμε, δεν ξέρω. Είμαστε και οι δύο εκρηκτικοί, μάλλον ταιριάξαμε γι' αυτό εξαρχής. Τον περιμένω να βγει. Θέλω να βγει νικητής καταρχάς και όταν βγει, τον περιμένω με το καλό να έρθει να τα συζητήσουμε», είχε πει η Στέλλα για τον Αλέξανδρο.