Στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Γιώργο Κρικοριάν παραχώρησε συνέντευξη η Τζούλι Μασίνο και αναφέρθηκε τόσο στην εφηβεία της αλλά και πως είχε επαφή με ναρκωτικά.

Οι δηλώσεις της Τζούλι Μασίνο

«Γεννήθηκα στη Νέα Υόρκη και έφυγα από την οικογένειά μου 15 χρόνων. Άρχισα ναρκωτικά πάρα πολύ νωρίς, νόμιζα ότι ήταν κουλ αλλά μέχρι τα 16 τα σταμάτησα όλα.

Έκανα 35 χρόνια μαθήματα φωνητικής, έσωσα πολύ κόσμο που είχε θέμα με τη φωνή του. Μια φορά μια μαθήτρια μου είπε με ύφος “Τζούλι θέλω να γίνω σταρ”, της είπα “μπράβο σου, εκεί είναι η πόρτα μπορείς να φύγεις”.

Ακόμα μου λένε “πού είσαι, γιατί δεν είσαι στο Fame Story;”. Μου έκαναν πρόταση για το Fame Story αλλά τους είπα ότι αν θέλουν να κάνουμε κάτι θα πρέπει να είμαι κάθε εβδομάδα μέσα για τα παιδιά. Δεν στενοχωρήθηκα που δεν είμαι στο Fame Story γιατί είναι πολλές ώρες.

Η σχέση μου με τα ελληνικά είναι καλύτερη σε σχέση με 20 χρόνια πριν, αλλά μπροστά στην κάμερα χάνω το 30% αυτών που ξέρω. Φέτος είναι η πρώτη φορά που δεν έσβησα τούρτα για τα γενέθλιά μου.

Πιστεύω στα μεταφυσικά, είχα δει το πρόσωπο του μπαμπά μου να έρχεται πολύ κοντά μου, από τότε ξέρω ότι είναι καλά», είπε η  Τζούλι Μασίνο.