Η Δανάη Μπάρκα απάντησε στα βέλη του Mente Fuerte, o οποίος μέσω instagram ξέσπασε εναντίον της για τα όσα είπε για τη Μαρία Σολωμού!

Η Δανάη Μπάρκα είπε: «Εντάξει τώρα, εκτός του ότι ποτέ δεν έχουμε πει κάτι κακό για τη Μαρία. 15 φορές έχουμε παίξει συνεντεύξεις και την έχουμε εκθειάσει και μία φορά που διαφωνήσαμε στον τρόπο που είπε κάτι… Στη μία φορά που διαφωνήσαμε πέσανε να μας φάνε. Και δεν πέσανε όλοι. Ένας άνθρωπος!».

Διαβάστε επίσης: Δανάη Μπάρκα για Μαρία Σολωμού: «Με σοκάρει γιατί...» - Τι συνέβη;


Και πρόσθεσε: «Δέκα φορές την έχουμε εκθειάσει τη γυναίκα. Μία φορά που κάπου διαφωνήσαμε, ξαφνικά έγινε ντόρος. Δηλαδή η Μαρία Σολωμού ή οποιοσδήποτε άνθρωπος, αν ρωτήσουμε για τις απόψεις τις δικές μου, συμφωνεί με όλα; Και ξαφνικά έγινε ένας ντόρος για το bullying. Ποιο bullying; Το bullying είναι να διαφωνείς με μια τοποθέτηση;»!


Και κατέληξε η Δανάη Μπάρκα: «Σε παρακαλώ! Ε, μην τρελαθώ τώρα! Είναι αυτό που τα μεγαλοποιούμε για να υπάρχει ερώτηση και απάντηση. Λες και αυτό αφορά τον κόσμο. Ο καθένας είναι ωραίο να έχει τη γνώμη του. Οποιοσδήποτε άνθρωπος και αυτό παλεύουμε».



Να σας θυμίσουμε ότι o Mente Fuerte έγραψε στο instagram:


«Εγώ σας είπα από εδώ και πέρα δεν θα αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Οι απόψεις είναι σαν τις κ@λ@τρ@π@δες. Όλοι έχουμε μία. Έχουμε και εμείς στοματάκι, απλά δεν το ανοίγουμε χωρίς λόγο». Στη δήλωση της Δανάης για τη Μαρία Σολωμού: «Οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας», ο Mente Fuerte έγραψε: «Ε, μάλλον και ο δικός σου δεν θα δουλεύει καλά για να με καλείς στην εκπομπή σου και να επιμένεις τόσο πολύ». Και δεν έμεινε εκεί, έγραψε: «Γυναίκα που έχει φάει ΤΟ bullying για το σώμα της, κάνει bullying σε άλλη γυναίκα γιατί είπε την άποψή της. Και το χειρότερο; Μίλησε για ηλικία, για τις προσωπικές της επιλογές και να το προχωρήσει πολύ πιο πέρα, βγάζοντας χολή. Μόνο που το πασπάλισε με άχνη, έτσι για να ενισχύσει λίγο ακόμη την εικόνα του καλοπροαίρετου, αθώου κοριτσιού. Διαφορετικά; Όταν το θύμα γίνεται θύτης».