H Δανάη Μπάρκα σχολίασε με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» τις δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού.

Η Δανάη Μπάρκα, αφού παρακολούθησε το σχετικό απόσπασμα στο οποίο η ηθοποιός αναφέρεται στις νεαρές ηλικίες και στις αισθητικές επεμβάσεις που κάνουν, θέλησε να εκφράσει την αντίθετη άποψή της, τονίζοντας παράλληλα ότι εκτιμάει πολύ τη Μαρία Σολωμού.

Διαβάστε επίσης:  Μαρία Σολωμού: «Ένιωθα μειονεκτικά με το στήθος μου - Στα 16 μου πήγα σε γιατρό για να το κόψω» (Βίντεο)


«Ας είμαστε ειλικρινείς ότι όλα αυτά τα σχολιάζουμε όλοι μεταξύ μας. Φυσικά και μας σοκάρει όταν ένα κορίτσι το βλέπουμε να αλλάζει εντελώς. Άλλο να κάνεις με μέτρο πράγματα που θες λίγο να διορθώσεις και άλλο οι υπερβολές», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Ωστόσο, με σοκάρει που τα λέει αυτά η Μαρία, που εγώ έχω πει ότι είμαι φαν της. Με σοκάρει γιατί η Μαρία είναι όντως μια γυναίκα άνω των 35, αλλά η εμφάνισή της έχει περάσει πολλές φορές πειραματικά στάδια. Ας πούμε τώρα τη βλέπουμε να έχει κάνει τα μαλλιά της ράστα, που κάποιος αντίστοιχα θα μπορούσε να πει “γιατί το κάνει αυτό που είναι πιο κοριτσίστικο φαινόμενο”.

Διαβάστε επίσης:  Το δυνατό μήνυμα της Δανάης Μπάρκα: Δεν έχεις δικαίωμα να με βλάψεις, θα φοράω ό,τι θέλω, θα πηγαίνω όπου θέλω (Εικόνα)


Επίσης ξέρουμε ότι είναι σε σχέση με έναν άνθρωπο ο οποίος μέσα από τη μουσική του προάγει όλο αυτό το στυλ. Αν εγώ ήμουν σε σχέση με τον Snik, δεν θα ήταν λίγο περίεργο να βγω και να πω κάτι αντίστοιχο; Κάποιες φορές οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Δανάη Μπάρκα.