Σοβαρή κρίση στον γάμο τους περνούν η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης, όπως αποκάλυψε πρόσφατα η τραγουδίστρια, όταν δέχτηκε σχετικές ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» και της δημοσιογράφου Φαίης Φώτου, έδωσε το δικό της ρεπορτάζ σχετικά με το τι συμβαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι, τονίζοντας πως τα πράγματα δεν είναι πολύ καλά.

 Δεν πήγε στο σπίτι του - Δεν μένουν μαζί

«Δεν είναι και πολύ καλά τα πράγματα. Περιμέναμε πως όταν επιστρέψει ο Δημήτρης Κατριβέσης, το ζευγάρι θα ερχόταν σε μια επικοινωνία. Δεν πήγε στο σπίτι του, δεν ήρθε σε καμία επικοινωνία, από κοντά, το ζευγάρι. Δεν μένουν μαζί, δεν συζήτησαν τα όσα ακούμε τόσο καιρό και όσα λέγονται και από τις δύο πλευρές. Το μόνο που συζήτησαν από το τηλέφωνο είναι οι επαγγελματικές τους σχέσεις, γιατί έχουν κάποιες επιχειρήσεις από κοινού», είπε αρχικά η Φαίη Φώτου.

Mιλάνε στις τηλεοπτικές κάμερες

Από την πλευρά της η Φωτεινή Πετρογιάννη είπε: «Με προβληματίζει που δεν έχουν μιλήσει μεταξύ τους, αλλά μιλάνε στις τηλεοπτικές κάμερες. Το συζητάνε σε εκπομπές και όχι μεταξύ τους;».

Όταν ραγίζει το γυαλί...

Κλείνοντας ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Εύχομαι να υπάρχει η καλύτερη δυνατή λύση. Πολλές φορές η καλύτερη δυνατή λύση είναι ο χωρισμός, άλλες φορές είναι η επανένωση. Η ζωή έχει δείξει, δεν μιλάω για τους συγκεκριμένους, πως όταν ραγίζει το γυαλί, ακόμα και να ξανακολλήσει, σίγουρα θα ξανασπάσει. Αν ένας άνθρωπος κάνει κάτι μία φορά και τον συγχωρήσεις, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα το ξανακάνει. Γενικά το λέω, δεν ξέρω κάτι».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: