Eίναι οι νέες πρωταγωνίστριες που ήρθαν για να µείνουν, καθώς δεν είναι µόνο εντυπωσιακές παρουσίες, αλλά ξεχωρίζουν και για το ταλέντο τους. Είτε εµφανίζονται πρώτη φορά στη µικρή οθόνη είτε προέρχονται από το θέατρο, µπαίνουν φέτος µέσω της µικρής οθόνης στα σπίτια µας και θα µας απασχολήσουν πολύ.

Κορίννα Ντουλλάαρτ

Η Κορίννα Ντουλλάαρτ είναι το νέο ανερχόµενο αστέρι στον χώρο της υποκριτικής. Κάνει το τηλεοπτικό της ντεµπούτο στο «Milky way», την πολυαναµενόµενη σειρά του Βασίλη Κεκάτου. Η πρεµιέρα της είναι προγραµµατισµένη, µέσα από τη συχνότητα του Mega, την Πέµπτη 2 Νοεµβρίου. Η εξωτερική της οµορφιά οφείλεται στο κράµα της ελληνικής και ολλανδικής καταγωγής της. Είναι απόφοιτη του Θεάτρου Τέχνης, όπου την είδε για πρώτη φορά και ο σκηνοθέτης κατά τη διάρκεια των πτυχιακών της εξετάσεων.

Το «Milky way» δεν είναι µόνο το τηλεοπτικό της ντεµπούτο, αλλά και η πρώτη της δουλειά γενικά στον χώρο της υποκριτικής µετά την ολοκλήρωση της δραµατικής σχολής. Στη σειρά υποδύεται µια 17χρονη κοπέλα, µε πολλά όνειρα, τα οποία όµως καταστρέφονται όταν µένει έγκυος. Η κοινωνία όπου ζει είναι πολύ κλειστή κι αυτό σηµαίνει ότι θα πρέπει να σταµατήσει τόσο το σχολείο όσο και τον χορό, που είναι το πάθος της.

Ευγενία Ξυγκόρου

Η Ευγενία Ξυγκόρου, η νεαρή και ταλαντούχα ηθοποιός, που κέρδισε τις εντυπώσεις µε την ερµηνεία της στην «Αγάπη παράνοµη» της ΕΡΤ1, είναι η Ιουλία Σκούταρη, η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς εποχής του Alpha, µε τίτλο «Το προξενιό της Ιουλίας». Η Ευγενία γεννήθηκε και µεγάλωσε στο Αιγάλεω. Είναι φοιτήτρια του Τµήµατος Θεατρικών Σπουδών στο ΕΚΠΑ. Επίσης, είναι δευτεροετής στη δραµατική σχολή «Ακαδηµία Τεχνών 100». Το µικρόβιο της υποκριτικής µπήκε νωρίς στο αίµα της κι έτσι κατέληξε στο Τµήµα Θεατρικών Σπουδών στο Καποδιστριακό Πανεπιστήµιο. «Η Ιουλία είναι πολύ παθιασµένη, κάτι που µε έχει εκπλήξει ευχάριστα. Υπάρχει ένα κοµµάτι αθωότητας που δεν έχουµε εµείς σήµερα. Είναι ερωτευµένη µε ένα αγόρι, που το υποδύεται ο ∆ηµήτρης Σέρφας. Είναι ένας µεγάλος έρωτας, που θυµίζει Ρωµαίο και Ιουλιέτα, Φουρτουνάκηδες και Βροντάκηδες», λέει για την πρωταγωνίστρια της σειράς.

Μελία Κράιλινγκ

Εντυπωσιακή, µε πρόσωπο σαν... πίνακα, όπως τη χαρακτήρισαν στο Twitter, η Μελία Κράιλινγκ είναι η Μάρµω στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Οι Πανθέοι». Είναι µια αέρινη καλλονή, που ακροβατεί µεταξύ χολιγουντιανών παραγωγών και εγχώριας µυθοπλασίας µε χορευτική επιδεξιότητα. Αυτή άλλωστε ήταν η πρώτη µεγάλη επιθυµία της, ο µεγάλος έρωτας: ο χορός. Τη Μελία Κράιλινγκ την είδαµε στην ταινία «Το τελευταίο σηµείωµα» του Παντελή Βούλγαρη το 2017, όπως και στην πολύ επιτυχηµένη σειρά του Netfl ix «Emily in Paris», όπου υποδύεται τη Sofi a Sideris, µια Ελληνίδα καλλιτέχνιδα που έχει έρθει στο Παρίσι για να δουλέψει µε την Camille, την οποία ενσαρκώνει η Camille Razat.

Ελεάνα Στραβοδήµου

Η υποκριτική δεν αποτελούσε όνειρο ζωής για την ίδια, αλλά, όταν µπήκε στη ζωή της, συνειδητοποίησε πως την ολοκληρώνει. Λατρεύει τον κινηµατογράφο εξίσου µε το θέατρο, ενώ τη φετινή σεζόν βρίσκεται σε δύο τηλεοπτικές παραγωγές. Τη βλέπουµε ήδη στην «Παραλία» της ΕΡΤ, όπου υποδύεται τη Ναταλί Πασκά, όµως η Ελεάνα Στραβοδήµου θα κάνει και πάλι πρεµιέρα, αφού φέτος έχει διπλό ρόλο στην τηλεόραση. Είναι και η Ελένη Αργυράκη, σύζυγος του Μιχάλη, στη νέα µεγάλη παραγωγή του Mega «Το ναυάγιο». Υποµονετική και στοργική, θα διαισθανθεί το κακό που πλησιάζει και θα προσπαθήσει µάταια να αποτρέψει τον άντρα της από το να µπει στο «Φοίνιξ» µε προορισµό την Αθήνα, όσο κι αν εκείνος υποστηρίζει πως θα είναι το τελευταίο του ταξίδι µε αυτό το καράβι.

Δημοσιεύθηκε στο Secret στις 23/9/2023