Η νέα πρωτότυπη κωμική σειρά με τίτλο «Σωτέ» έρχεται στις 15 Δεκεμβρίου στο ΑΝΤ1+ και μαζί της φέρνει τον πιο εκρηκτικό χαρακτήρα της φετινής σεζόν.

Την εκκεντρική «Σωτέ» υποδύεται η ηθοποιός Δάφνη Λαμπρόγιαννη, που επιστρέφει με έναν… πικάντικο ρόλο σε μια σύγχρονη σειρά γεμάτη αντιφάσεις και ισχυρές δόσεις σουρεαλισμού.

Ο κυριλέ κόσμος της υψηλής γαστρονομίας μπαίνει στο μπλέντερ μαζί με το χάος ενός ριάλιτι μαγειρικής, δημιουργώντας την απόλυτη συνταγή καταστροφής.

Τι θα δούμε στη σειρά

Πρόκειται για μια γαστροκωμωδία με συστατικά το καυστικό χιούμορ, την ωμή πραγματικότητα και τον παραλογισμό του τι συμβαίνει μπροστά και πίσω από τις κάμερες της τηλεόρασης.

H ζωή μιας εμμονικά αντικοινωνικής σεφ, της Σωτηρίας «Σωτέ» Βοκάκη, γίνεται… σαλάτα, όταν αναγκάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα προκειμένου να αναλάβει το ρόλο της κριτή σε ένα προβοκατόρικο ριάλιτι σόου μαγειρικής.

Η «Σωτέ» αδυνατεί να συμμορφωθεί με τους τηλεοπτικούς κανόνες και η σχέση της με την τηλεόραση θυμίζει αλλεργική αντίδραση.

Ταυτόχρονα, παραγωγός του ριάλιτι είναι η κόρη της, με την οποία έχει να μιλήσει πάνω από δέκα χρόνια.

Και το επιδόρπιο; Πρέπει να πρωταγωνιστήσει σε εκπομπή μαγειρικής, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες έχει χάσει εντελώς… τη γεύση της!

Το μόνο πράγμα που είναι πιο κοφτερό από τα κρητικά μαχαίρια της είναι το κυνικό της χιούμορ. Και δεν διστάζει να το… κεράσει σε κάθε ευκαιρία. Αυθεντική και αφοπλιστικά ειλικρινής, θα οδηγήσει το ριάλιτι στην καταστροφή ή θα κάνει το κοινό να τη λατρέψει!


*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “On Time” στις 16/11/2023