Με αφορμή την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε η αγαπημένη ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε μεταξύ άλλων για τις επιθέσεις που δέχτηκε μετά τις δηλώσεις της για τον Αλέξη Γεωργούλη περιέγραψε και η Δανάη Μπάρκα όσα βίωσε και η ίδια.

Μηνύματα με πολύ χυδαίο τρόπο

«Τα σχόλια που είδα στα social media μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει η Μάγδα Τσαγγάνη κάτω από αυτό το θέμα, όχι απλά με είχαν σοκάρει. Ήθελα να το σχολιάσω κι έλεγα ”μην μπλέξεις”, γιατί κι εμένα όταν είπαμε το θέμα εδώ ενώ δεν είχαμε πληροφορίες να δώσουμε κι απλά το αναφέραμε μου έστελναν μηνύματα με πολύ χυδαίο τρόπο ”ντροπή σου που το ξεπλένεις”» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Ο καθένας καταθέτει την αλήθεια του

«Αρχικά, δεν είμαι δικαστής για να βγάλω πράγματα. Δεύτερον όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο είναι λογικό να σοκάρεσαι. Αν σας πει κάποιος εσάς ”η Δανάη χθες το πρωί σκότωσε έναν άνθρωπο, τι θα πείτε αμέσως; Θα γράψετε δημόσια ”ντροπή να κλειστεί στην φυλακή”; Αν έρθει κάποιος και σας πει παιδιά ήσασταν μαζί χθες και απαντήσετε ”ναι ήμασταν” η μαρτυρία σας ήταν αυτή, ότι δηλαδή ήσασταν μαζί. Είναι λογικό έχοντας γνωρίσει κάποιον ο καθένας μας να καταθέτει την αλήθεια του. Το λέω και για άλλους ανθρώπους που έχουν λοιδορηθεί δημόσια, γιατί κατέθεσαν την αλήθεια τους» τόνισε η Δανάη Μπάρκα.

Για τον Αλέξη Γεωργούλη δεν έχω να πω κάτι κακό

«Κι εμένα αν με ρωτήσει κάποιος αυτή την στιγμή για τον Αλέξη Γεωργούλη δεν έχω να πω κάτι κακό. Τίποτα κακό. Τον έχω ζήσει σε πολλές στιγμές και πολλά χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν αποδεχθεί ότι έχει συμβεί κάτι – το οποίο εγώ δεν γνώριζα – δεν θα σοκαριστώ, δεν θα κλάψω και δεν θα απογοητευτώ. Σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις με δικούς μου ανθρώπους είπα "αυτό δεν γίνεται", αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αν εκδικαστούν κάποιες υποθέσεις δεν θα είμαι η πρώτη που θα πω ότι είναι ασύλληπτο. Οι άνθρωποι που πληγώνουν άλλους ανθρώπους όχι απλά να τιμωρούνται, πρέπει να φθάνει στα άκρα η υπόθεση» πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: