Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, και η όµορφη σύζυγός του, Κατερίνα Μαχαιριώτη, σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «S», περιµένουν αγοράκι.

Η καταξιωµένη δικηγόρος διανύει τον 8ο µήνα της εγκυµοσύνης της και µαζί µε τον σύζυγό της περιµένουν πώς και πώς τον ερχοµό του µπέµπη. H Kατερίνα Μαχαιριώτη έχει τελειώσει τη Νοµική Κοµοτηνής. Είναι µια πολύ δυναµική γυναίκα και όλοι τη χαρακτηρίζουν «ήρεµη δύναµη».


1pm


Αναφορικά µε την προσωπική της ζωή, πάντως, θέλει να είναι µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας. Εδώ και λίγο καιρό, επειδή πλησιάζει ο καιρός που θα φέρει στον κόσµο το πρώτο της παιδάκι, έχει επιλέξει να απέχει από τα επαγγελµατικά της και ασχολείται µε τις προετοιµασίες για το παιδικό δωµάτιο.


Το ζευγάρι είναι µαζί από τα φοιτητικά τους χρόνια και ο γάµος τους τελέστηκε το καλοκαίρι του 2020, στον Αγιο ∆ιονύσιο Αρεοπαγίτη, σε στενό κύκλο, µε καλεσµένους ελάχιστους συγγενείς και λίγους καλούς φίλους, σύµφωνα µε τα υγειονοµικά πρωτόκολλα και τα µέτρα που είχε θεσπίσει η κυβέρνηση λόγω COVID.

Κουµπάροι στον γάµο ήταν οι φίλοι του ζευγαριού Αλέξανδρος Μίχας και Μαριλένα Μπουγουλιά, µε τους οποίους οι νεόνυµφοι συνδέονται µε φιλία χρόνων, καθώς σπούδαζαν µαζί στη Νοµική Σχολή.

2pm

Στο προαύλιο της εκκλησίας ήταν τοποθετηµένο ένα τραπέζι, από το οποίο οι καλεσµένοι µπορούσαν να πάρουν αντισηπτικά και µάσκες, αλλά και τις παραδοσιακές µποµπονιέρες, τις οποίες το ζευγάρι είχε προµηθευτεί από τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών µε Νεοπλασµατική Ασθένεια «Η Φλόγα».


*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά το Σάββατο 16/9