Πρεμιέρα κάνει σήμερα Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 20:15 η Ευγενία Σαμαρά και το νέο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ1, Switch.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Στούντιο 4 για την απόφασή της να κάνει αυτό το νέο επαγγελματικό βήμα και πώς βίωσε τα πρώτα γυρίσματα.

«Είμαι ενθουσιασμένη, χαρούμενη, αγχωμένη γιατί δεν το έχω ξανακάνει. Έχει δημιουργηθεί μια καταπληκτική ομάδα. Νιώθω πολύ προστατευμένη και με έχει ηρεμήσει πολύ.

Ανυπομονώ και περνάω πολύ ωραία.

Δεν θεωρώ ότι είμαι παρουσιάστρια, δεν νομίζω ότι θα το πω αυτό για εμένα. Μου αρέσουν τα παιχνίδια πολύ, παίζω με τους φίλους μου, από μικρή επιτραπέζια.

Είπα “είσαι στο σπίτι σου, είσαι στο σπίτι σου και παίζεις με τους φίλους σου. Απλά κάνεις την αφήγηση εσύ, κάνεις τη μάνα. Δεν καμώνομαι ότι είμαι παρουσιάστρια».

«Δεν είμαι φυσιολογική παρουσιάστρια»


«Με αγχώνει το να λειτουργήσει σωστά, να μην κάνω γκάφα με τους κανόνες, να κερδίσουν οι άνθρωποι τα λεφτά.

Όταν φτάνουν στον τελικό αγχώνομαι περισσότερο από αυτούς, όταν κερδίζουν τα λεφτά τσιρίζω, κλείνει η φωνή μου. Δεν είμαι φυσιολογική παρουσιάστρια».

«Είναι ένα παιχνίδι που δεν μετράμε βαθμολογίες. Όποιος απαντήσει πρώτος αλλάζει συνέχεια θέση για αυτό και λέγεται Switch.

Το έπαθλο είναι 1000 ευρώ καθημερινά και οι παίκτες όλη τη βδομάδα μαζί μας. Την Παρασκευή έχουμε αγαπημένους ανθρώπους καλλιτέχνες και παίζουμε για φιλανθρωπικό σκοπό.

Πιστεύω όλους όσους θα ήθελα να δω, θα τους δω».

«Έχω γυρίσει με ενέργεια»

«Δεν ξέρω πώς τα προλαβαίνω όλα. Άμα θες πολλά πράγματα κάπως τα βολεύεις, όλα γίνονται. Ξεκίνησε τώρα, με βλέπεις χαλαρή, έκανα ένα μεγάλο καλοκαίρι και είμαι χαλαρή.

Πάμε για τρίτη σεζόν τον Σασμό, έχει πάρει μια ροή. Μπήκε το γύρισμα, κάνω και θέατρο δεύτερη χρονιά με τον Μισάνθρωπο του Μολιέρου.

Ήταν από τα πιο ωραία μου καλοκαίρια. Ήταν χορταστικό. Τα ταξίδια γεμίζουν την μπαταρία μου και έχω γυρίσει με ενέργεια».