Όρεξη να πειράξει την Κατερίνα Καινούργιου είχε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και έτσι θέλησε να το κάνει αναφερόμενος στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η παρουσιάστρια έσπευσε να διευκρινίσει ότι οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι και ξεκαθάρισε στον αέρα του «Super Κατερίνα» ότι δεν τον βλέπει σε καμία περίπτωση ερωτικά.

«Το να τα φτιάξεις με τον Ουγγαρέζο σ' το είχα πει από πέρυσι. Θα κάνατε μία πολύ ωραία οικογένεια, θα είστε και οι δύο πολύ καλοί γονείς και θα κάνατε τουλάχιστον 2-3 παιδάκια», της είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Τότε, εκείνη του απάντησε: «Κι έναν ψυχίατρο δίπλα. Ήμασταν πολύ φίλοι, ξέρω τα προσωπικά του, ξέρει τα προσωπικά μου. Δεν γίνεται. Δεν μου κάνει τίποτα, καθόλου με το που τον βλέπω. Σαν φίλη μου τον βλέπω. Έχεις δει το γούστο μου στους άνδρες; Παιδιά, πάτε καλά; Πιστεύετε ότι γουστάρω τον Ουγγαρέζο; Είμαστε σαν φίλες, σαν κολλητοί».

«Εσύ κάνε ένα βράδυ έρωτα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και θα δεις τι θα γίνει», της είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με την Κατερίνα Καινούργιου να δείχνει έντονα τη δυσαρέσκειά της.

Τέλος, σημείωσε: «Μπορεί να έχω κάτι στη ζωή μου και να μην το ξέρει κανείς».