Ο Μίλτος Τεντόγλου φαίνεται πως διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε αγωνιστικό.

Ο 24χρονος χρυσός Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής στο άλμα εις μήκος, φαίνεται πως έχει κερδίσει το χρυσό και στην προσωπική του ζωή, αφού όλα δείχνουν πως είναι τρισευτυχισμένος στο πλευρό της αθλητικογράφου, Πηνελόπης Γκιώνη.

Ο Μίλτος Τεντόγλου πριν από λίγες εβδομάδες, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στη Βουδαπέστη, ενώ από το ξεκίνημα του αγώνα έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και με ένα τρομερό πρώτο άλμα στα 8.52μ. κατάφερε να βάλει τις βάσεις για ένα μετάλλιο.

Στο πλευρό του, όπως ήταν αναμενόμενο ήταν η οικογένειά του, αλλά και η σύντροφός του, Πηνελόπη Γκιώνη, η οποία τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.


Το αγαπημένο ζευγάρι πρόσφατα εντοπίστηκε από την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με τον Μίλτο Τεντόγλου να κάνει κάποιες σύντομες δηλώσεις, ενώ η Πηνελόπη Γκιώνη απέφυγε να μιλήσει στην κάμερα.

Ποια είναι η Πηνελόπη Γκιώνη

Η Πηνελόπη Γκιώνη, η οποία καλύπτει δημοσιογραφικά τα αθλήματα του στίβου, λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας, βρίσκεται στο πλευρό του συντρόφου της και κατά τη διάρκεια των αγώνων του σε Ελλάδα και εξωτερικό, φροντίζοντας ωστόσο να κρατά πάντα μια διακριτική στάση.



Μπορεί το πρόγραμμα του Μίλτου Τεντόγλου να είναι ιδιαιτέρως φορτωμένο και μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς του να το περνά στους ξενώνες του ΟΑΚΑ ωστόσο, φροντίζει να αφιερώνει πάντα χρόνο και στην κοπέλα του που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.



Η Πηνελόπη Γκιώνη έχε σπουδάσει Δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Συνδύασε τις σπουδές της με την αγάπη της για τον στίβο, έτσι εργάζεται ως αθλητικογράφος. Έχει καλύψει δημοσιογραφικά από κοντά Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ αγαπά να γράφει για αθλητισμό γυναικών.



Ο αθλητισμός και η αγάπη που μοιράζονται για το στίβο ήταν αυτά που τους έφεραν κοντά.



Η αρχική συμπάθεια μετατράπηκε σε έλξη μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ιαπωνία. Όταν επέστρεψαν στην Ελλάδα, συναντήθηκαν εκ νέου και σιγά - σιγά κατάλαβαν ότι μεταξύ τους υπάρχει κάτι παραπάνω από μία απλή συμπάθεια. Η κατανόηση των απαιτήσεων που έχει ένας αθλητής του επιπέδου του από την πλευρά της Πηνελόπης Γκιώνη λειτούργησε θετικά ώστε να δεθούν ως ζευγάρι.

1-pinelopi-2
1-pinelopi-1

Από τότε το ζευγάρι είναι αχώριστο ενώ τους τελευταίους μήνες σκέφτεται έντονα το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης.



Η Πηνελόπη Γκιώνη διαθέτει ενεργό λογαριασμό στo Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της από την καθημερινότητά της, τα ταξίδια της αλλά και στιγμές της με τον Μίλτο Τεντόγλου.