Στο Πήλιο βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες ο Παναγιώτης Βασιλάκος μαζί με τη σύντροφό του για να απολαύσουν τις διακοπές τους.

Ο πρώην Bachelor ήταν άτυχος όμως, καθώς «έπεσε» πάνω στην κακοκαιρία Daniel και αποκλείστηκε στο χωριό Μούρεσι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιστρέψει στην Αθήνα.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος το βράδυ της Τρίτης 5/6 δημοσίευσε ένα σοκαριστικό βίντεο την ώρα που η κακοκαιρία έπληττε τη Μαγνησία, τονίζοντας ότι τέτοιο θέαμα δεν έχει ζήσει ποτέ ξανά στη ζωή του.

«Λοιπόν, παιδιά, έχουμε αποκλειστεί στο Μούρεσι, δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στην Αθήνα, αν και πρέπει να επιστρέψουμε. Αυτό που γίνεται δεν έχει προηγούμενο. Εγώ κάτι τέτοιο δεν έχω ξαναζήσει στη ζωή μου. Τόσες πολλές αστραπές το δευτερόλεπτο, ασταμάτητα. Παιδιά, δεν μπορείτε να καταλάβετε τι γίνεται.

Σκάνε οι βροχές και οι αστραπές και οι κεραυνοί από πάνω με μανία. Είναι μοναδικό το θέαμα, εντάξει, το να το ζει κάποιος, αλλά… Καλά, εντάξει! Νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιστρέψουμε ούτε αύριο, δυστυχώς, στην Αθήνα. Είναι συγκλονιστικό όλο αυτό», ακούγεται να λέει -μεταξύ άλλων- ο Παναγιώτης Βασιλάκος.