Ο Θάνος Καλλίρης μίλησε για τη νέα γενιά τραγουδιστών μέσα από τους διαγωνισμούς ταλέντου και τη δική του απόπειρα στον χώρο της τηλεόρασης κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes».

Δεν μου έγινε η πρόταση να συνεχίσω

Συγκεκριμένα, ο Θάνος Καλλίρης αποκάλυψε: «Την τηλεοπτική καριέρα δεν τη σταμάτησα επειδή ήθελα… Μου έγινε μια πρόταση τότε, που ήμουν με τη Ναταλία (σ.σ.: Γερμανού) στο "Μες στην καλή χαρά" και είναι πάρα πολύ πίσω αυτό, 2007-2008, δεν θυμάμαι, πολύ παλιά. Οπότε μετά δεν μου έγινε η πρόταση να συνεχίσω, άλλαξε όλο το σκηνικό της πρώτης χρονιάς που πήγε πάρα πολύ καλά».

Θα μπορούσα να είμαι σε μια τηλεοπτική παρέα

«Εμένα μου αρέσει η τηλεόραση, θεωρώ ότι τα ελληνικά μου είναι αρκετά σωστά, ο λόγος μου και η γνώμη μου επίσης, οπότε θα μπορούσα να είμαι σε μια τηλεοπτική παρέα», ανέφερε στη συνέχεια.

Το να είμαι σε ένα πάνελ μπορεί να μου πάει

«Κατά καιρούς δηλαδή με ρωτάνε: "Θα ήθελες να είσαι σε αυτή την παρέα;" και απαντάω "ναι, θα ήθελα" ή "ναι, θα μπορούσα". Το να είμαι σε ένα πάνελ μπορεί να μου πάει, αλλά δεν είναι αυτό που περιμένω πώς και πώς. Εγώ θέλω να τραγουδάω», δήλωσε επίσης ο Θάνος Καλλίρης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: