Η Τραϊάνα Ανανία έδωσε την απάντησή της σε ερώτηση από ακόλουθό της στο Instagram, αφού αποφάσισε να απενεργοποιήσει τα σχόλια στο βίντεό της από την Ικαρία, που τη δείχνει να χορεύει σε πανηγύρι του νησιού.

Στη λεζάντα της εν λόγω ανάρτησης, η ηθοποιός χαρακτήριζε «ξενέρωτους» του κατοίκους του νησιού που δεν ξέρουν να διασκεδάσουν, όπως λέει, ενώ τους έδειξε η ίδια «πώς γίνεται».

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Εδώ στην Ικαρία είναι πολύ ξενέρωτοι τελικά. Σ' όλα τα πανηγύρια γίνονται τα ίδια και τα ίδια. Κλασικό ελληνικό στάϊλ: Κουτσομπολιό, θάψιμο στον διπλανό, πίνω και τρώω σα ζώο και δε χορεύω έξαλλα να μη με πουν γκέι ή πουτ***. Κι αν φορέσεις ένα πολύχρωμο μπουφάν και σκούφο επειδή κρυώνεις, σου κάνει μπουλιγκ όλο το χωριό και σε σχολιάζουν κατάμουτρα. Είπα "χωριό" γιατί ένα χωριό είναι με γύρω γύρω θάλασσα..Πήγα σε τόσα πανηγύρια και πουθενά ο "τρελός του χωριού". Πήγα σε τόσα πανηγύρια και κανένας "για τα πανηγύρια". Και σεις οι χίπηδες μη γίνεστε τόσο ρατσιστές με αυτούς που δεν είναι χίπηδες. Γενικά ανοίξτε τον εγκέφαλο σας άπαντες… Παλεύω να κρατήσω το μπρίο μου σε αυτό το χωριό με θάλασσα φορώντας το μίνι μου και τα λευκά μου τακουνάκια. "Κολώνω να πάω να χορέψω μόνη μου ότι να ναι μεσ’τη μέση;" ρώτησα τον Γιάννη.. "Όχι, αφού είσαι τρελή"... Σας παρουσιάζω τη τρελή του χωριού».


Ο διάλογός της με τον ακόλουθο

Το βίντεό της έλαβε αρκετά σχόλια, τόσο θετικά, όσο κι αρνητικά, τα οποία την κατέκριναν για τον τρόπο που εκφράστηκε για τους κατοίκους του νησιού που τη φιλοξενεί.

Έτσι, η ηθοποιός απενεργοποίησε τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της, γεγονός που δεν άρεσε στους ακόλουθούς της. Μάλιστα, ένας της έστειλε μήνυμα, ρωτώντας την αρχικά: «Γιατί είσαι εσύ διάσημη είπαμε;».

Στη συνέχεια, της έστειλε ξανά αναφερόμενος στη δημοσίευσή της. «Καλέ κολλητή, γιατί απενεργοποιείς τα σχόλια από το βίντεο; Θέλουμε δικαίωμα σχολιασμού σε όλα τα βίντεο σου. Μην είσαι εγωίστρια», της είπε.

Η ηθοποιός τότε, απάντησε και έκανε story τα μηνύματά τους. «Sorry παιδιά, είμαι διακοπές. Ό,τι θέλετε να μάθετε για μένα τραβάτε στο Wikipedia. Αν θέλετε να βγάλετε το hate σας, τραβάτε στον ψυχολόγο σας», του είπε.