Τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes», όπου έκαναν δηλώσεις για ένα πιθανό «Survivor All Star 2», για το ενδεχόμενου γάμου και τη σχέση τους με τον Τριαντάφυλλο.

«Θα θέλαμε να πάμε; Έχουμε ήδη πάει 2 φορές, τώρα πόσες πια; Αλλά τώρα ποτέ δεν λέμε ποτέ», είπαν αρχικά για το σενάριο να γίνει ένα «Survivor All Star 2».

O Σάκης Κατσούλης για το ενδεχόμενο γάμου:

«Ε, η πρόβα καλά πήγε νομίζω. Είμαστε σχεδόν 5 χρόνια μαζί, δεν είναι λογικό και επόμενο να προχωρήσουμε; Τα χαρτιά μας κλειστά είναι πολύ προσωπικά δεδομένα».

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τον Τριαντάφυλλο:

«Να δώσουμε τα φιλιά μας στον Τριαντάφυλλο, καλή επιτυχία στην εκπομπή του. Να πάτε και εσύ διακοπές σιγά σιγά. Καλή καρδιά θα του πούμε εμείς».

«Τα έχουμε πει πολλές φορές ρε παιδιά, το αν θα φτιάξει, γιατί ξέραμε τι θα γίνει όταν ήμασταν στο παιχνίδι;», δήλωσε με τη σειρά του ο Σάκης Κατσούλης.

Ενδεχομένως έχουν συμβεί κάποια λάθη

«Ενδεχομένως έχουν συμβεί κάποια λάθη που ούτε εμείς τα περιμέναμε και όταν τα είδαμε η αλήθεια είναι ότι πάθαμε σοκ. Παρόλα αυτά, δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα τον Τριαντάφυλλο, ό, τι έγινε έγινε, εμείς προχωράμε, προχωράει και εκείνος, εάν θέλει να κάνουμε κάποια συζήτηση, εδώ είμαστε να την κάνουμε», ανέφερε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: