Σε μια μαραθώνια man to man αναμέτρηση βρέθηκαν ξανά οι πέντε φιναλίστ του Survivor All Star στο νέο επεισόδιο που ήρθε, τη νύχτα της Κυριακής 02/07/2023, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Ως είθισται, δε, όλοι έπαιξαν εναντίον όλων με μόνο στόχο να τους «φάνε» τις ζωές.

Έτσι ο Σάκης Κατσούλης, ο Νίκος Μπάρτζης, η Στέλλα Ανδρεάδου, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξεχύθηκαν εκ νέου στον στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν τη νίκη στο αγώνισμα επάθλου. Ανάμεσα σε άλλες αναμετρήσεις, όμως, ο Κύπριος φιναλίστ του 2017 και η σύντροφος του νικητή του Survivor 2021 ήρθαν αντιμέτωποι με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να προσθέτει ακόμα μια ήττα στα στατιστικά της.

Ο κύριος λόγος αυτής της ήττας ήταν η διαφορετική τοποθέτηση που έκανε σε ένα σύμβολο. Γι’ αυτό και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ξέσπασε στον Σάκη Κατσούλη που δεν το παρατήρησε για να της δώσει καλύτερη καθοδήγηση από τον πάγκο. «Εντάξει, ρε φίλε, πες του μου και συ... Αφού είναι λάθος».

«Μα που να το καταλάβω; Εγώ σωστή την έβλεπα την δίεση. Σωστή την έβλεπα την δίεση εγώ. Γιατί είναι λάθος; Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η σωστή» προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο Σάκης Κατσούλης με την αγαπημένη του να μοιάζει ανένδοτη σε όσα υποστήριζε στον πάγκο των Κόκκινων.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: