Στιγμές χαλάρωσης παρέα με τον σύζυγό του και τον σκύλο τους απολαμβάνει αυτές τις ημέρες ο Αύγουστος Κορτώ, όπως αποκάλυψε με σχετική ανάρτησή του στο Instagram, μοιραζόμενος με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία με «άρωμα» καλοκαιριού.

Στο σχετικό στιγμιότυπο που «ανέβασε» ο δημοφιλής συγγραφέας στον προσωπικό του λογαριασμό, εικονίζεται ο ίδιος στο πλευρό του συζύγου του, Τάσου Σαμουηλίδη, να απολαμβάνουν μια μέρα στη θάλασσα, παρέα με το σκυλάκι τους.

Οι δύο άνδρες ποζάρουν στον φακό χαμογελαστοί, ενώ η λεζάντα της δημοσίευσης καταγράφει τις σκέψεις του αγαπημένου τους κατοικίδιου, του Τζέρι, ο οποίος φέρεται να ζητά… προειδοποίηση πριν από τη λήψη μιας selfie φωτογραφίας.

Αύγουστος Κορτώ: Στιγμές χαλάρωσης στην παραλία για τον συγγραφέα


«Πατέρα, όταν είναι να βγάλουν σέλφι, ειδοποιούν. Κι αν δεν φαίνομαι αρκετά κούκλος;», γράφει χαρακτηριστικά ο Αύγουστος Κορτώ στη λεζάντα της δημοσίευσής του, με τους διαδικτυακούς του φίλους να στέλνουν στο ζευγάρι την αγάπη τους, σχολιάζοντας πόσο όμορφη είναι η οικογένειά τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αύγουστος Κορτώ και ο Αναστάσιος Σαμουηλίδης είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης το 2016 μετά από 12 χρόνια σχέσης, την πρώτη ημέρα εφαρμογής του νόμου στην Ελλάδα για τη σύναψη συμφώνου συμβίωσης για ομόφυλα ζευγάρια.