Η πρώην Μις Κροατία δεν πέρασε απαρατήρητη σε παραλία της Μυκόνου φορώντας το κλασικό μαγιό με το οποίο εμφανίζεται. Στο «νησί των ανέμων» πέρασε μερικές μέρες από τις διακοπές της η Ιβάνα Κνολ, το κορίτσι που μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο Μουντιάλ του Κατάρ με τις σέξι εμφανίσεις του.

Η πρώην Μις Κροατία δεν χάνει την ευκαιρία να δείξει την αγάπη που έχει στην πατρίδα της. Αυτό, άλλωστε, μαρτυρά και η εμφάνισή της στη Μύκονο. Το μοντέλο με τους 3,3 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram εθεάθη σε γνωστή παραλία του νησιού με μαγιό που είχε print τη σημαία της Κροατίας. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να απολαμβάνει το μπάνιο της με το εκκεντρικό και παράλληλα μικροσκοπικό μπικίνι της.

Η Κνολ, που κάνει καριέρα ως το «κορίτσι του Μουντιάλ», αφού ο κόσμος την έμαθε μέσα από τις φωτογραφήσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, μένει μόνιμα στο Μαϊάμι, αλλά πέρασε το καλοκαίρι της στην Ευρώπη. Ξεκίνησε από την Ίμπιζα, όπου συνάντησε τον Έρλινγκ Χάαλαντ, συνέχισε στις Κάννες και δεν παρέλειψε τη Μύκονο από τα πλάνα της. Η Ιβάνα απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα στη χώρα μας, αλλά έκανε και μερικές βουτιές στην πισίνα.

Επίσης αναστάτωσε τη Μύκονο με την εμφάνισή της, βραδιά που ο Σακίλ Ό Νιλ έπαιξε ως dj. Ενθουσιάστηκε από τις ικανότητες του πρώην πρωταθλητή του NBA και φυσικά φωτογραφήθηκε μαζί του! Νωρίτερα έκανε διακοπές και στην Ισπανία, ξεσηκώνοντας τους followers της με τις πόζες της.


ivana_knoll__1_
ivana_knoll__2_
ivana_knoll__3_
ivana_knoll__4_
ivana_knoll__5_
ivana_knoll__6_
ivana_knoll__7_
ivana_knoll__8_
ivana_knoll__9_
ivana_knoll__10_
ivana_knoll__11_

ΦΩΤΟ NDP