Για ακόµα µία χρονιά βρέθηκε στη Μύκονο η Κατερίνα Σικινιώτη, η όµορφη Ελληνίδα που το 2014 έκανε περήφανη την Ελλάδα όταν στέφθηκε Μις Πορτογαλία στη χώρα όπου ζει.

Η νεαρή Ελληνοπορτογαλέζα εδώ και δύο χρόνια παρουσιάζει µε τεράστια επιτυχία την εκποµπή «Fama show» στην πορτογαλική τηλεόραση. Το περιεχόµενό της αφορά συνεντεύξεις και παρουσιάσεις ανθρώπων από όλους τους χώρους, όπως τον αθλητικό και τον καλλιτεχνικό, αλλά και ό,τι έχει σχέση µε τα social media. Είναι η µικρότερη παρουσιάστρια σε ένα τόσο δυνατό πρόγραµµα, µε πολύ υψηλή τηλεθέαση.

Σε κοσμική παραλία

Η όµορφη Κατερίνα φόρεσε το µπικίνι της και απόλαυσε τις βουτιές της σε κοσµική παραλία του νησιού, τραβώντας όλα τα βλέµµατα πάνω της. Με πρόσωπο που σαγηνεύει και αναλογίες που κόβουν την ανάσα, το µοντέλο απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα, ήπιε το κοκτέιλ της και απέδειξε γιατί κυριαρχεί εδώ και χρόνια στις διεθνείς πασαρέλες και όχι µόνο.

Ποια είναι

Η Κατερίνα είναι παιδί χωρισµένων γονιών, ενώ έχει έναν µικρότερο αδερφό από τον δεύτερο γάµο του πατέρα της. Η καλλονή, που σπούδασε Νοµική, έπειτα από µια επιτυχηµένη χρονιά στην τηλεόραση, αφού παρουσίαζε το µεγαλύτερο σόου της χώρας, και δεκάδες φωτογραφήσεις, ήρθε στη Μύκονο, όπως κάθε καλοκαίρι, για να περάσει τις διακοπές µε τον πατέρα της και τον αδερφό της.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 17 Ιουνίου 2023.