Για τις stand-up παραστάσεις του αλλά και τις τηλεοπτικές προτάσεις που συζητεί μίλησε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στο Καλοκαίρι Yes.

«Μου έγιναν κάποιες προτάσεις, κοιτάω τι μπορεί να μου προσφέρει, τι μπορεί να μου αφαιρέσει (η κάθε πρόταση συνεργασίας), τα βάζω όλα πάντα σε μια ζυγαριά», ανέφερε αρχικά ο γνωστός κωμικός για το ενδεχόμενο να τον δούμε σύντομα στην τηλεόραση.


Όσο για το εάν δέχεται κριτική και σχόλια για τα κοινωνικά θέματα που αγγίζει με τις παραστάσεις του: «Δεν επιτρέπω σε κάποιον να μου κάνει κάποια παρατήρηση. Δεν τους αφορά ο τρόπος που εγώ αντιλαμβάνομαι κάποια θέματα και ο τρόπος που θα κάνω ένα κωμικό πέρασμα σε όλο αυτό. Λέω αυτό που νιώθω, αυτό που πιστεύω… σε άλλους είναι αποδεκτά και άλλοι μπορεί να ξινίσουν», είπε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

Και συμπλήρωσε: «Εδώ είμαστε να διαφωνούμε. Το θέμα είναι να μιλάμε όταν έχουμε βήμα, χωρίς να προσβάλλουμε. Να εκφραζόμαστε κι ας ερχόμαστε σε αντιπαράθεση –δεν έχει σημασία–, όλο αυτό θα μας κάνει καλύτερους, το πιστεύω», είπε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στην κάμερα του Open.