Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
1-Alexandros-Tsouvela-video
Lifestyle

Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Με "τσακίζει" όταν ξέρω ότι ο άλλος με έχει βρίσει κι έρχεται και μου κάνει τον φίλο» (Βίντεο)

«Βαριέμαι να βελτιώνω τους ανθρώπους», δήλωσε ο γνωστός κωμικός Αλέξανδρος Τσουβέλας - Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας μίλησε σχετικά με τις συμπεριφορές που τον δυσαρεστούν και τον κάνουν να αισθάνεται άβολα στις καθημερινές συναναστροφές του με τον κόσμο, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά».

Βρίσε με και φύγε από τη ζωή μου

«Με τσακίζει όταν ξέρω ότι ο άλλος με έχει βρίσει κι έρχεται και μου κάνει τον φίλο. Βρίσε με και φύγε από τη ζωή μου. Βαριέμαι να βελτιώνω τους ανθρώπους. Τσακώνομαι λεκτικά με κόσμο στο Facebook. Όσο μου λένε μην απαντάς, εγώ συνεχίζω και το μετανιώνω. Μετά αυτός μου λέει συγγνώμη κι έρχεται στην παράσταση. Να πιαστώ στα χέρια, όχι. Είναι δύσκολο και στην περίπτωσή μου. Ένας πέρασε το stop και μου είπε "έλα, ρε Τσούβι, θα σε τράκαρα". Μου φεύγουν τα νεύρα», ανέφερε αρχικά ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

Mου δίνουν τα παιδιά τους από το καρότσι για φωτογραφία

«Έρχομαι σε δύσκολη θέση όταν μου δίνουν τα παιδιά τους από το καρότσι για φωτογραφία, λες κι είμαι ο Καραμανλής από τη Μεταπολίτευση. Μου λένε κράτησε το παιδί και λέω "για ποιον λόγο;". Και μου λένε "για να το θυμάμαι". Με φέρνει πραγματικά σε δύσκολη θέση. Τι να ξέρει ένα παιδάκι; Δεν θα έπαιρνα ποτέ από το καρότσι το παιδί μου να πω έλα να σε βγάλουμε μία φωτογραφία με κανέναν άνθρωπο επάνω στη γη», είπε στο τέλος ο γνωστός κωμικός Αλέξανδρος Τσουβέλας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: