Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πορεία του στο τραγούδι, αλλά και τη σύγκριση με τον αδερφό του, Παντελή Παντελίδη.

Αρχικά, ρωτήθηκε για την άποψή του αναφορικά με τα μουσικά talent shows και εξήγησε γιατί δεν θα πήγαινε ως διαγωνιζόμενος.

«Είμαι υπέρ αλλά θα ήταν άδικο να πάω για τους άλλους, άσχετα που τραγουδάω είχα και το ότι είμαι αδερφός του Παντελή, άρα επειδή εγώ είχα ένα όνομα στην πλάτη μου» είπε.

Για το γεγονός ότι τον συγκρίνουν με τον αδερφό του, τόσο για τη φωνή του όσο και την εξωτερική του εμφάνιση, σχολίασε: «Δεν παίρνω ποτέ σαν αρνητικό σχόλιο ,ότι μοιάζω με τον Παντελή. Ήταν ο νούμερο ένα καλλιτέχνης. Με βαραίνει το όνομα αλλά όχι με την κακή έννοια, ότι θέλω να δουλεύω να εξελίσσομαι και να φανώ αντάξιος αυτού του επιθέτου».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως χρησιμοποιεί συχνά μερικά αντικείμενα που χρησιμοποιούσε και ο αδερφός του, Παντελής.

«Το πρώτο είναι οι κιθάρες του έχω σπίτι πολλές κιθάρες του Παντελή και το δεύτερο είναι το μικρόφωνό του, με το οποίο τραγουδάω παντού όπου και αν πάω. Αντλώ δύναμη συνεχώς, συγκινούμαι συνεχώς όταν λέω τα κομμάτια του. Συνεχώς τον σκέφτομαι» αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ